A Bíbor Kör Iskolák, és én….

Egán Erzsébet tollából:

Minden 2.5 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is rátaláltam “véletlenül”a Crimson Circle re. Adamus Szt.Germaint ismertem, Kuthumi Lal Singhet is, meg Kryont, meg a számtalan Felemelkedett Mestert, meg jónéhány tanításukat is, de a C.C.ről (Bíbor Kör – a szerk. megjegyzése) nem volt tudomásom. De űzött, hajtott a tudás szomjam, akkor már 23 éve.

Elvégeztem amit lehetett, amit bebúrkoltak a Természet gyógyászat, a new age. az ezoteria köntösébe. Ha most egy összegben a kezemben lenne a pénz, amit elköltöttem a saját fejlődésemre, felébredésemre, akkor most minden meghírdetett C.C. iskolát, beleértve a kűlföldön tartandókat is, egy összegben be tudnám fizetni. Megjegyzem, milliós nagyságrendről beszélek. Ezen kis kitérő után, visszatérek az én kis felfedezésemre, hogy létezik egy úgynevezett Új Energiás csoport, amit Szt.Germain hozott létre, a világ Shaumbrái számára. Még azt sem tudtam pontosan, hogy mit jelent  az hogy Shaumbrának lenni, de majd kiugrott a szívem már a szó hallatán is. Minden idegszálammal éreztem, hogy nekem hozzájuk kell tartoznom. Ők az én igazi családom./ egyébként az igazi családomhoz, gyerekkoromban semmi vonzódást nem éreztem. Ma már tudom, hogy ez az egyik leg alapvetőbb Shaumbra tünet./

Azonnal utánanéztem a magyar Shaumbra Iskola képzéseinek, és döbbentem vettem tudomásul, hogy számomra akkor, elérhetetlen összegbe kerül a képzés. Miután észhez tértem, azonnal felhívtam Thomázy Timit, az egyik magyar nyelvű oktatót. Érdeklődésemre, közölte, hogy az összeg valós, és nem is nagyon folyik oktatás csak angol nyelven, mert a diákok jelentős része külföldi. Ez csak tovább növelte haragomat, miszerint, micsoda dolog az, hogy ilyen hatalmas összegben szabják meg a tandíjat, ezt csak tényleg külföldiek tudják megfizetni, ezért hát nem is csodálkozom, hogy nincsenek magyar hallgatók. Timi nagyon kedves volt, elköszönt, és akkor kezdődött az én kálváriám.

Égtelen zokogásban kerestem vígaszt, veszekedtem Szt. Germainnel, felelősségre vontam minden égi ismerősömet, hogy micsoda igazságtalan dolog ez. Ha valaki ismeri Reményik Sándor műveit, azok közül is a Kegyelem című versét, akkor van elképzelése, hogy milyen állapotba hoztam magam. Miután dagadtra sírtam a fejem, elfáradtam, hüppögve, erőtlenül ültem, egyszer csak megszólalt egy hang a fejemben “Teremtsd meg a rávalót!” Micsoda? kérdeztem, fel sem tűnt hogy beszélnek hozzám…akkor nem. De attól a perctől kezdve dédelgettem az álmomat. Úgyis a C.C.-hez fogok tartozni, úgyis elvégzem az összes iskolájukat, sőt! Tanítani is fogom az Új Energiát. Azért is megcsinálom!

De amint az lenni szokott, az élet ment tovább, és én tettem a dolgom, nem gondoltam a C.C.re többé. Továbbra is tanítottam  az Új Energiáról az akkor még Fénykörnek nevezett kis csoportomban, A tudatomban örökre beleégette magát az Új Energia. Égett a vágy  szívemben, hogy a Bíbor Körhöz tartozzak, de valahogy többé nem kerestem az utat hozzájuk. Azt hittem elérhetetlen…De átneveztem a kis csoportomat Bíborkának. Kinevettek, nem érdekelt. Azt tudtam hogy Bíbor Körnek nem nevezhetem, de mégis így legalább éreztettem hogy valami közöm van hozzájuk, hiszen az Ő tanításaikat adtam tovább, napról napra nyomon követve hol tartanak.

Aztán egyszer csak, jóval 2 év eltelte után, a semmiből, jött a gondolat: nézd meg a Shaumra Iskola oldalát! Minek? kérdeztem magamtól, hogy lássam hogy még drágább lett a tandíj? Nem nézem! ..De miután többször jött a gondolat pár napon belül, tudtam hogy ez üzenet. Hiszen a munkámat is így végzem, gondolat csomagokat kapok, hallgatok az intuíciómra, egyszóval mint minden Shaumbra.

Izgatottan kerestem, és rátaláltam A Centro da Vida (Élet-központ) oldalra. Leírni szavakkal nem tudom az érzéseimet, a gondolataim mint megannyi villám cikáztak. A patakzó könnyeimtől alig látva, olvastam a 2017-re kiírt iskolákat, Timi és Robi vezetésével. Majd felrobbant a fejem Szt Germain szavaitól, miszerint “minden eljön hozzád, csak engedd meg! 3 bűvös szó: Választás, Elengedés, Megengedés.” Az elmúlt évek Tanításai: Tóbiás. Szt Germain, Kuthumi, és a többiek, mintha mind egyszerre beszéltek volna hozzám. Összeállt a puzzle minden darabja: eljött az idő, megértem rá, éreztem hogy a start vonalnál állok. És a legfőbb akadály sem volt már akadály. Tudatosult bennem, hogy van rá pénzem. Elkezdhetem…Az álmom kezdett valóra válni…

Azonnal írtam Timinek, hogy van e még hely a NES re? Ugyanis én a nagytudású, eldöntöttem hogy a NES kell első körben nekem, hiszen azt tudom használni a terápiás munkám során. Én naív, azt hittem én döntöm el, de akkor már az Isteni Részem átvette az irányítást, észrevétlenül, könnyedén, puhán, a maga szelíd módján, ahogyan Ő dolgozik. Addig olvasgattam a Centro da Vida oldalt, mígnem azt éreztem, hogy nekem ott kell lennem az akkor 2 hét múlva induló, Szexszuális Energiák Iskolában.

Ott voltam, és bizton mondhatom, hogy életem egyik legcsodásabb élménye volt. Én azt hittem odáig, hogy szeretem magamat., Gondját viseltem a testemnek, fürdettem, szép ruhákba öltöztettem, feldíszítettem, sőt! beszéltem hozzá. Mindezeket tanítottam is. De az a megközelítés, ahogyan Tóbiás tanította, valahogyan egészen más volt. Mintha mindkét felem, a női, és a férfi is egyként, egyszerre éltek volna bennem, egymást tisztelve, szeretve, teljes összhangban egymással. És ez azóta is úgy van. Több mint 20 év távlatából megértettem végre, hogy mit jelent magamat szeretni, elfogadni, fenntartás nélkül, ahogyan Adamus mondja, hogy minden és, ha, és de, nélkül. Hogy elegendő vagyok, egyedül, és nincs szükségem senki szeretetére, mert ha úgy szeretem magamat, ahogyan Tóbiás tanítja, akkor Egész Vagyok, igazán önmagam vagyok.

Mondanom sem kell, hogy alig vártam a 2 múlva induló NESt. Égtem a vágytól a folytatásra. A legmerészebb álmaimat is felülmúlta. Elolvastam ugyan az összefoglaló előzetest, de minden napja újabb és újabb meglepetéssel szolgált.

Ma már tudom, hogy hónapokkal előtte megkezdődött a felkészítésem, tisztításom az összes iskolára. Nem túlzok azt hiszem, ha úgy fogalmazom meg, hogy az életem 180 fokos fordulatot vett a NES után. Egyszerűbbé, könnyedebbé váltak a dolgok. Az elvégzett gyakorlatok, teljesen átformálták a nézetemet emberekről, helyzetekről, materiális dolgokról.

Azt hittem később folytatom a soron következő iskolával. Igazam lett, csak nem később, hanem azonnal amint kezdődött. A PASS volt az. Szenvedélyed Felfedezése. Újabb meglepetésben volt részem önmagammal. Rá kellett jönnöm, hogy nem ismerem magamat eléggé. A gyakorlatok  felszínre hozták mindazokat a szerepeimet, amiket önként játszottam, szükségtelenül. Elrabolva az időmet, energiámat, csorbítva az önbecsülésemet. Ekkor értettem meg, hogy miért nem volt kedvem már tenni olyan dolgokat, amiket régebben szívesen tettem. Eltűnt a szenvedély belőlük, és akkor bizony tovább kell lépni, el kell engedni ami már nem szolgál engem. Választ kaptam sok gyötrő kérdésemre, végre értettem, hogy miért aludt ki bennem a láng. Már nem tudtam megállni, és nem is akartam.

Alig vártam a Dream Walkert hogy kezdődjön. Ő következett a sorban. Nem túlzok ha azt állítom, hogy minden kérdésre, ami a halállal, és az utána következő “élettel” kapcsolatos, arra mind választ kaptam. Mióta ezt az utat járom, 26 éve, egyre kuszábbá vált ez a téma. Voltam a vallás útvesztőjében 7 évet. Több gyülekezetet is látogattam, és mondhatom nem hogy megleltem a lelki békémet, inkább egyre frusztráltabb lettem. Úgy éreztem elsorvad a lelkem, és egyre vadabbúl kerestem a választ az élet, a halál, és a halál utáni lét kérdéseire. Hát a Dream Walker egyetlen kérdésemet sem hagyott válasz nélkül. Majd szét vetett az öröm, legszívesebben beleordítottam volna a világba, hogy :Vigyázz vallás ! Jövök! És hogy mennyire igaza volt Jeshuának, mikor azt mondta, hogy “Ha megtudod az igazságot, felszabadít”, és tényleg ez történt. Éreztem a lelkem mélyén, hogy azok az igazságok, amiket ott megtudtam.

Ezt a 4 iskolát 4 hónap alatt végeztem el. Igaz hogy mindegyiknek teljesen más a témája, mégis úgy éreztem, hogy egyik feltupírozta a másikat. Nem épülnek egymásra, nincs ajánlott sorrend, mégis összefüggnek, egybeolvadnak, így adva mindenre kiterjedő, átfogó képet. Lehet hogy túlzásnak hangzik, hogy sorsmegváltoztató szerepe van, pedig nem túlzás. Tényleg átformál, átalakít, felébreszt ősi tudásokat, megtanít szeretni, tisztelni, becsülni magamat, elfogadni embereket, helyzeteket. Sorolhatnám végeláthatatlanul hogy mennyi mindent kaptam általuk.

Még csak június vége van, de én nagyon várom már az őszt, mert folytatjuk. Köszönöm Tóbiásnak, Szt. Germainnek, Timinek, Robinak, Geoffnak, és mindenkinek aki lehetővé tette hogy ez a sorozat létrejöhessen. És nem utolsó sorban köszönöm magamnak is, hogy elég bátor voltam meghallani az igazságot, még ha sokszor kellet is felülmúlnom önmagamat. Rengeteg értékes tudás került a birtokomba Mert más hinni, és más tudni.. Hálásan köszönöm.

Mit Választasz?

SAMSUNG CAMERA PICTURESVAN ÉLET a hipnózison túl…csak ott van az élet!

Írta: Dr. Leitert Glória

Megjelent: a Shaumbra Monthly 2015. Január-i számában

A bennünk lévő hitrendszereket, azok működését, eredetét már igyekeztem megismerni 2011. őszén amikor, 21 napra elvonultam étel –ital nélkül, meditáció, öngyógyítás, stb…nélkül, csak hagytam és elfogadtam önmagamat olyannak amilyen vagyok és a bennem zajló folyamatokat is. Megéltem a “Vagyok, aki vagyok” jelenlétet, a kérdések és válaszok egyszerre voltak ott bennem, könnyűnek és tisztának éreztem magam, és ragyogtam.

Ott és akkor egy régi berögzült programot töröltem ki magamból, nevezetesen, ha 3-5 napig nem eszel és iszol, akkor meghalsz. Hát velem nem ez történt! Sőt, akkor tapasztaltam meg igazán, hogy ÉLEK!

Visszatérve a hétköznapokba, azonban a világ és a családom szokásai nagyon nyomasztottak, akik még az én régi szokásaimat tükrözték. Olyan marslakónak éreztem magam köztük. “Én vagyok a furcsa vagy ők?” – tettem fel a kérdést és természetesen tudtam a választ is, de volt még egy hiányzó láncszem.

Azóta is foglalkoztatott, hogy az ott megélt tapasztalatokat, hogyan lehet másként, mindenki által megélhetővé, talán egyszerűbben megélhetővé tenni és persze gyorsabban is. A fénytáplálkozással kapcsolatban – amit én is végigcsináltam a 21 nap alatt – sok a tévhit és a félreértés, de talán megérik lassan erre is az idő, hogy ezt többen megértsék. Annak a keresgélése közben, hogy hogyan oszthatnám meg másokkal, hogy hogyan lépjenek túl a saját hitrendszerükön, egy egy komoly magyarázatot, segítséget találtam, az Új Energiás Synchrotize-ban ami egy mindenki által használható és főleg egyszerűbb megtapasztalási „eszköz”.

Részt vettem Thomázy Tímea (Bíbor kör oktató) egyik Synchrotize tanfolyamán és a 4 nap alatt, a bennem lévő homályos „képek” kitisztultak.

Egyszerű, tiszta, könnyen értelmezhető magyarázatot kaptam arról, miért is lettek megalkotva a hitrendszerek, miben szolgáltak eddig engem is, és másokat is hosszú-hosszú időn keresztül. Megértettem, hogy miért jött létre az elme és hogyan működik.  Az Atlantiszban megélt minőségeket eddig követendőnek, mérvadónak tekintettem, de most tudom, hogy ezeken túlléphetek. A mátrixot eddig, – főleg a hasonló című filmet is megnézve – egy igen erős, szövevényes, s így szinte legyőzhetetlen rendszernek láttam, de ma már tudom, hogy ezt én is teremtettem és én tartom fel energetikailag. De ha ez így van, akkor dönthetek, választhatom azt is a saját életemben, hogy ezen változtatok. És azt is tudom, hogy ez egyszerű. Ha korábban nehéznek gondoltam, ez is csak egy korábban elfogadott programként került belém és felinstallálódott bennem, és folytatva a számítástechnikai párhuzamot, itt is megnyomhatom a Delete gombot és csinálhatom a nekem tetsző módon, tehát akár könnyebben is! Miért is ne?

A Synchrotize tanfolyam feladatai néha könnyűnek, néha nehéznek tűntek, de csináltam őket. Van például egy része, ahol a résztvevőnek meg kell néznie a saját benne élő hazugságokat, A bennem élő hazugságok megtapasztalásához, kerestem magamnak helyet a feladat elvégzéséhez. Szakadó esőben egy nyugalmas, esőmentes, vízparti helyet akartam keresni, de félig elázva, kb. 1 óra séta után, feladtam az ez irányú akaratot, és elfogadva ami VAN-t, Budapest egyik legforgalmasabb villamos megállójában kötöttem ki, leülhettem úgy, hogy nem áztam tovább.
Képernyőfotó 2015-01-08 - 14.09.31
Az esős, hűvös levegőn voltam, víz volt – pizzát majszoltam, hiszen ez meleg volt és én pedig éhes is voltam – és csak figyeltem. Először még láttam a szomorú rohanó embereket, zsivajt, káoszt, koszt, emeletes állami szervek épületeit és nyers étkezőként szalámis pizzát ettem. Számtalan, zakatoló kérdés az elmémben, hogy “Csak a nyers étel az egészséges?” “Egyáltalán mi az egészséges?” “Ki mondja meg, hogy nekem tényleg mi a jó?” “Meditálni, feladatot megoldani csak nyugodt helyen, elvonultan lehet?”, Ez a zaj az enyém vagy választhatok másként is?

Amikor feladtam, hogy milyennek kell lenni az ideális helyszínnek, időpontnak, körülményeknek, nekem, mit szabad csak ennem, stb…ültem és ettem, mindent és mindenkit elfogadva olyannak amilyen, már nem volt zavaró tényező, csak én – békében, nyugalomban, egyszerűen, tisztán, örömben.

De ezek csak szavak, az érzéseket, érzékeléseket nem is lehet szavakba önteni. Az élet egyszerű volt abban a pillanatban. Lélegeztem, ettem, ültem, figyeltem… Éltem … a testemben és minden sejtemben éltem, mert ezt választottam. Érezhettem, hogy ez milyen egyszerű is! Milyen megnyugtató! Mennyi öröm van benne! Elfogadtam és befogadtam, megéltem, ami éppen akkor és ott volt, ítéletek, programok nélkül!

Ahogy haladtak a napok ezután a tapasztalás után, az emberi és angyali létezésem legmélyebb „titkait”, legmélyebb felismeréseit éltem át. Fantasztikus volt!

A tanfolyam óta több mint 4 hónap telt el és az életem azóta is változik. Nem régen volt az 50. születésnapom, és sokan ilyenkor már elindulnak „lefelé”. Én pedig azt érzem, hogy egyre jobban élek, sőt úgy érzem, hogy igazán csak most kezdtem el ÉLNI. Már tudatosan tudom, hogy minden pillanatban választhatok, és ezt igazi léleklétezőként meg is tehetem és meg is teszem. Ahogy egyre lazábban, játékosabban, egyszerűbben teszem meg, úgy látom, érzékelem, hogy egyre könnyebben megy, egyre gyorsabban valósul meg.

Néhány nagyon kézzelfogható aprónak tűnő példa:

A Synchrotize tanfolyamon kértem, hogy szeretnék angolul tanulni, és örömmel írom le, hogy megvalósult. Három hónapja járok angol tanfolyamra, olyan időpontban, ami nekem megfelel, hetente annyiszor, ami még belefér a munkám mellé és nagyon kedvező áron is, és nagyon élvezem. Megszűntek a nyelvtanulással kapcsolatos blokkjaim. Rövidesen Adamust is „élőben”- angolul tudom majd hallgatni és ezt az újságot is olvasni!

Élő ételes vállalkozásunkban új távlatok nyíltak és nyílnak. Játékos, egyszerű dolog a teremtés, amit egyre jobban és jobban élvezek, olyan apró dolgokban is, ha például egy élő ételes alapanyagra van szükségem, akkor rövid időn belül ez megérkezik hozzám.

A férjemmel, akivel 27 éve vagyunk együtt, a 3 gyerekünkkel való kapcsolatom egyre harmonikusabbá válik. Van még mit „gyakorolnom”, de nagyon jó úton vagyok, persze mindig is ott voltam, de most ezt élvezem is.

Amikor másoknak segítek ezzel az Új Synchrotize módszerrel, ott is rendkívül gyorsan, hatékonyan működik. A klienseim közül volt aki megtalálta a számára éppen akkor ideális párt, egy másik ember új munkát, stb. A tömegtudatból, a hipnózisból való kilépés csak egy egyszerű a választás és az eredmény: hihetetlen szabadság és kreativitás.

Te készen állsz rá? Ha igen, akkor neked is szívből ajánlom ennek a 4 napnak az átélését és az utána következő igazi, kreatív, teremtő életet!

—————————————————————————————————————————

Dr. Gloria Leitert, új energiás és életstílus tanácsadó és oktató. Rendszeresen szervez új energiás klubbokat és rendezvényeket Pécsen. Gloria, férjével együtt dolgozik az élő/nyers ételes cégükben, ami már több mint 3 éve működik. Kapcsolat: itt

Nem kell több tanfolyam!

Azaz, hogy végeztem a Crimson Circle tanfolyamainak oktatójaként …

Lutz Nullmeyer Lutz Nullmeyer tollából

Fordította: Thomázy Tímea

A 2014. augusztusi Shaumbra Magazineban került publikálásra.

Talán te is úgy gondolkodsz, ahogy én egy pár évvel ezelőtt, hogy: „Nem kell több tanfolyam!” A saját spirituális utamat jártam már több éve. Részt vettem számos, különböző témájú tanfolyamon és tréningen, rengeteg spirituális könyvet kiolvastam és így tovább. Azonban most világosan úgy éreztem, hogy „Elég! Végeztem! Nincs szükségem több tanfolyamra! ”Még mindig követtem a Shoudokat, minden egyes hónapban, amikor pedig lehetőségem volt rá az élő közvetítést és utána általában még a fordítást is elolvastam. Elegendő információ volt a Soudokban, melyeket Tóbiás és Adamus nyújtott. Nem volt szükség több tanfolyamra. Egyébként a feleségem, Sigrid is hasonlóképpen érzett ezzel kapcsolatban, amikor nyolc évvel ezelőtt, először találkoztunk. Elég boldogok voltunk, nem csak azért mert megoszthattuk a szeretetünket egymással, hanem azért is, hogy Shaumbrák vagyunk.

Majd aztuán mi mindketten megtapasztaltunk valamit, ami megváltoztatta a véleményünket. Mindez akkor kezdődött, amikor Geoff és Linda 2010-ben egy könyvbemutató turnét tartott Európában. Az egyik rendezvény csupán egy óra autózásnyira volt onnan, ahol élünk. Azt gondoltam, hogy „Hát ez nincs is messze és talán érdekes lehet Geoffot és Lindát élőben is látni – és persze Adamust. Lehet hogy a nyelvvel lesznek kisebb problémák ugyan, de bizonyára képes leszek a főbb témákat megérteni. Elmegyek!” Sigrid is csatlakozott hozzám.

A rendezvényt egy hotelben tartották. Abban a pillanatban, ahogy beléptünk a terembe éreztem és élveztem, hogy abban a speciális energiában lehetek. Adamus élő csatornázása pedig, igazán kiemelkedő élmény volt. Amikor Geoff a végén említette, hogy még van három szabad hely a következő tanfolyamra a Mentális Egyensúlytalanságról, már tudtam, hogy részt akarok venni. Ezt a rendezvényt speciális szakmai hátterű embereknek szánták. Nem mindenkinek szólt, de abban a pillanatban tudtam, hogy menni akarok. Sigrid is úgy érezte, hogy már nagyon sokat készült rá.

Csak, hogy rövidre fogjam, elfogadták a jelentkezésünket erre a tanfolyamra és élveztük az újabb különleges élményt. Végül Adamus egyértelműen kinyilatkoztatta minden résztvevő számára, hogy: Ha mi terapeutaként (facilitátorként) akarunk dolgozni, akkor ő igen erősen javasolja a Szexuális Energiák Iskola (SES) elvégzését, mely csatornázott tananyagot Tóbiás adta át. Meglepő módon, még ez is jó érzésekkel töltött el és valójában mindkettőnket. Tehát elhatároztuk, hogy „elvégezzük a SES-t!” Óh, “és ez minden! Ez lesz a leges legutolsó tanfolyamunk.”

Mi nem számítottunk arra, hogy azzal hogy részt veszünk a Szexuális Energiák Iskolában, az valójában meg fogja változtatni mind a véleményünket, mind az életünket. Számunkra, Németországban elég ritka dolog, hogy túlzásokat alkalmazzunk és olyan kifejezéseket használjunk, mint az „életet megváltoztató”. Amikor mi azt mondjuk valamire, hogy „jó”, az azt jelenti, hogy jó és még inkább, hogy „nagyon jó” – ez a legjobb minősítés, amit a németek használni szoktak. De, megtapasztalva a SES-t kiderült, hogy az valójában egy életet megváltoztató élmény.

Mi tette annyira különlegessé? Először is, én valójában mélyen belemerültem az energiákba. Ez a suli, sokkal inkább az érzésekről és a a megérzésekről szólt, mint az elmével történő megértésről. Noha rengeteg információ van az iskola egyes anyagaiban, van egy intenzív energetikai folyamat, amely a tanfolyam alatt bontakozik ki és amely egy mély személyes tapasztalást tesz lehetővé, egy sokkal mélyebb tapasztalást, mint amit szavakkal ki lehet fejezni. Nagyon intenzív és hasznos volt. Tapasztalataink messze túlszárnyaltak azon, amit mi bármikor is elvártunk volna. Ez valójában egy Új Energiás tanfolyam volt. Az életünk – még házaspárként is – annyira pozitív módon megváltozott azóta.

Most már értem, hogy Adamus miért javasolta a SES-t, bár ő is megemlítette itt-ott, hogy nincs szükség további tanfolyamokra, tanulásra, stb. Rövidesen egyre kíváncsibbak lettünk más Crimson Circle (Bíbor Kör) tanfolyamokra, mint pl. az Aspektológia, DreamWalker Halál-járás, DreamWalker születés. A jó dolog a döntéshozatalban és a szuverén létben az, hogy mindig lehet újabb döntést hozni. Ha úgy érzed, hogy jó valami – akkor tegyél érte! És ez az, amit Sigrid és én tettünk – kidobtuk a „Nem kell több tanfolyam!”-ot és úgy döntöttünk, hogy inkább megajándékozzuk magunkat még több ilyen Tóbiás és Adamus csatornázást tartalmazó iskolával és tanfolyammal. Mindegyik tanfolyam lenyűgöző tapasztalatokat és felismeréseket nyújtott, segített megmozgatni a beragadt energiákat mindössze három nap alatt és segített, hogy könnyedséggel és kegyelemben engedhessük el a sok makyo-t és lehetővé tette számunkra, hogy érdekes emberekkel találkozzunk. Végül, de nem utolsó sorban mi is számos tanfolyam hivatalos Crimson Circle oktatójává váltunk. Mi már akkora szenvedélyt éreztünk a tananyagok iránt és annyira mély pozitív hatása volt az életünkre, hogy egy igen erős, őszinte vágy ébredt bennünk arra, hogy néhány tananyagot mi magunk is bemutathassunk másoknak. És látjuk, hogy a tanfolyam résztvevőink – akár Shaumbráknak hívják magukat, akár nem – hasonló dolgokat tapasztalnak.

Apropó „szenvedély”néhány évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk a Szenvedély Tanfolyamot egyéni tanulási anyagként, ami szintén csodálatos élményt nyújtott számunkra. Annyira a szenvedélyemmé vált a „Szenvedély”, hogy nemrég hivatalos oktatóvá is váltam. Sigrid eldöntötte, hogy megismétli a tananyagot, de ez alkalommal oktató segítségével tartott tanfolyam keretében: nálam, mint oktatónál. Mindkettőnket meglepett az eredmény. Még annak ellenére is, hogy a férje vezette a tanfolyamot, egyáltalán nem volt probléma, mivel mindannyiunknak meg volt a maga szerepe: Sigrid diákként belemerült a tananyag energiáiba és én voltam az oktató. Ezen kívül Sigrid egy sokkal intenzívebb élményt tapasztalhatott meg, mint az egyéni tanulási anyag használata során. Ez megmutatta számunkra, hogy óriási különbség van a között amikor egyedül veszed át az anyagot, vagy amikor oktatói segítséget veszel igénybe, aki a biztonságos teret biztosítja és amennyiben szükséges, rengeteg támogatást tud nyújtani.

Egyet értek Adamussal abban, hogy készek vagyunk arra, hogy belelépjünk a saját mester-létünkbe semmilyen más előfeltétel nem kell hozzá. Mégis, akkora nagy segítség lehet és olyan csodálatos élmény megajándékozni önmagad egy Új Energiás tanfolyammal, mint amilyenek a Crimson Circle (Bíbor Kör) továbbképzései. Ahogy Adamus gyakran el is mondja, hogy „Egy igazi mester megengedi, hogy az energiák őt szolgálják.” Én már megengedtem az Új Energia anyagainak, hogy engem szolgáljank és nem hagynám ki semmiért!
* * *

Lutz egy szenvedélyes, hivatalos Crimson Circle (Bíbor Kör) oktató, a Szexuális Energiák Iskola, az Aspektológia, a DreamWalker Születés, a Szenvedélyed felfedezése és a DreamWalker Élet iskolákból.

Látogasson el Lutz weboldalára: www.shaumbras.de

A halál szépsége

lea

Nyomtatás Letöltés PDF-ben 

DreamWalk tapasztalatok
Lea Hamann írása

Csörgött a telefonom. “A segítségedre van szükségem, rákos vagyok már 10 éve és nem akarok meghalni. Tudnál nekem segíteni?” kérdezte egy izgatott hölgy. Vettem egy mély lélegzetet és azt mondtam: “Nem vagyok biztos benne, hogy tudok neked segíteni abban, hogy ne halj meg de én igazán szeretnélek megtanítani, hogy hogyan lélegezz.” És így el is kezdődött. A kliensem hívott minden héten hogy megtanulja a mély tudatos légzést. A harmadik közös foglalkozásunk után, azt mondta nekem, hogy nagyon relaxáltnak érzi magát miközben lélegzik és, hogy az az intenzív fájdalom amit folyamatosan érzett, rövid pillanatokra eltűnt. Az ügyfelem szakértője volt mindenféle típusú energia munkának, gyógyító technikáknak, mindenkit és mindent ismert. Amit felfedeztem az az volt, hogy egyik általa ismert technika sem hozott szeretetet az életébe. Ami az összes technikában közös volt az az, hogy segítettek neki egyre mélyebben és mélyebben belemerülni az elméjébe, a félelmébe és a mély áldozati energiába.

Van egy olyan kép, melyet az áldozati energia hoz létre és elsősorban azok az energiák, melyek az elmével dolgoznak, néhány évvel ezelőtt majdnem egyenesen belesüllyedtem abba az energiába. De most már ismerem a Légzést, tehát a lélegzetem könyed kellemességében tudok maradni, bármilyen gondolati vihar is tombol az ablakaim előtt. Megteremtettem a biztonságos és békés teremet, ahol az ügyfeleim elméje nem tud megzavarni. Egyik terápiás foglakozás a másik után és a klienseim élvezték a közös nyugodt terünket. Minden egyes foglalkozásra a halálfélelmével és a fájdalmainak történetével érkezett – és áttekintettük az összes dolgot az alapokig, hogy feloldjuk és túllépjünk rajtuk miközben lélegeztünk.

A csata, melyet a kliensem vívott a betegsége és a teste ellen és saját maga ellen, azt okozta, hogy elakadt, leragadt, mert a harcolás ezt teszi. Nem tudsz lélegezni és harcolni egyszerre, tehát a foglalkozásainkon megtanult egy új módot arra, hogy önmagával együtt legyen – egy sokkal szeretetteljesebb és szelídebb módot. A szavai könyedebbek lettek. Az a mód, ahogy önmagáról beszélt sokkal szeretetteljesebb lett. Egy kis csodát ünnepelhettünk, mikor legelőször képes volt nevetni saját magán.

Természetesen beszéltünk arról is, hogy milyen szituációban van, a félelmeiről a haldoklással kapcsolatban és a betegségéről. Lélegeztünk és rengeteg régi energiát engedtünk el – számos eddig zárva tartott ajtó meg tudott nyíllni. Az egyik nap elértünk egy ponthoz, ahol észrevette, hogy neki valójában volt választási lehetősége. Korábban nem rendelkezett ilyen tudatossággal. Az élete a küzdelmekről szólt, a dolgokkal való megbírkózásról és a túlélésről. Most volt az első alkalom, hogy lehetősége volt választani. Azt mondtam neki, hogy hagyja meg magának ezt a választási lehetőséget egy darabig és jöjjön vissza, amikor már többet tud róla. A következő alkalommal, amikor felhívott, a hangja más volt könnyed volt és gyengéd. Azt mondta: “Tudod, az elmém mindig is azt mondta, hogy túl kell élnem, harcolnom kellene a betegségemmel, de a szívem azt mondja: Haza akarok menni. Tudnál nekem segíteni abban, hogy haza jussak?” Ezzel a mi DreamWalkunk elkezdődött.

Beszélgettünk a halállal kapcsolatos felfogásáról. Azt mondta: ” A halál az hideg, a halál az a sötétség és a halál az az anyám sikolya, aki meghalt, mikor még fital voltam.” Én már elég sokszor megtapasztaltam magának a halálnak ezt a területét, hogy ismertem azokat a sötét szakadékokat, de ismertem a haldoklás gyengéd és méltóságteljes módját is. Ismerem a halál szépségét. Ezért meghívtam, hogy hagyja el azt a sötét területet és próbáljon ki másikat. Viccelődtünk azon, hogy egy házat számos módon el lehet hagyni. Bizonyára ki tudsz ugrani az ablakon keresztül. Áshatsz egy lyukat a padlón és a ház alapozásán keresztül, vagy egyszerűen kinyitod az ajtót és kisétálsz rajta. Hogy szeretnéd elhagyni a házad? Hogy szeretnél meghalni?

A konzultációinkon, melyeket már napi rendszerességgel tartottunk, megízleltük a halál szelíd és gyengéd terét. Lélegeztünk együtt, egyensúlyba kerültünk a testünkben és aztán megnyíltunk az azon túli szintekre is. A testen túli területek felé, a fizikális tüdő lélegzetén túlra, a 3 dimenziós világunkon túlra. A halál az egy nyitás, egy megnyílás valami más felé, számodra valami sokkal többet jelentő dolog felé. Tehát hagytuk, hogy minden egyes lélegzet egyre többet nyúthasson számára ebből az új tapasztalásból. Egyre többet önmagából. A lélegzet elvezette őt ahhoz, hogy gyengéden a saját lelke karjaiba hulljon, mely már várt rá. Csak arra várt, hogy a karjaiban tarthassa, hogy vele lehessen. A kliensem szerelmes lett abba a térbe, abba az állapotba. Hetekkel azelőtt ő mindig csak beszélni akart és vitatkozni és átbeszélni a problémáit velem. Most pedig folyton azt kérdezte, hogy “Elkezdhetnénk most azonnal a légzést?”

Azóta, hogy meghozta a saját döntését arról, hogy elhagyja a fizikai testét, a teste elkezdett lelassulni és bizonyos mennyiségű fájdalmat is érzett, mivel a teste olyan sok energiát raktározott el magában. Mivel a rák átterjedt az egész testére, a tüdeje megtelt folyadékkal. Minden második napon le kellett hogy csapolják a folyadékot belőle, így a légzés nehezebbé vált. Köhögni kezdett és a lélegzetvétel már nagyon fárasztóvá vált számára. Így felfedeztük, hogy “A tüdőm nélkül is képes vagyok lélegezni! Túl tudok lépni a tüdőmön és képes vagyok lélegezni a teljes testemmel! Még a füleimmel is tudok lélegezni!” (A kliensem lánya visszajelzett nekem, hogy ezek után a légzéses konzultációk után az anyukája kivirult és még járni is tudott.) Megtapasztaltuk, hogy ő valóban képes volt a testén túllépni, miközben, a fájdalom áttranszformálása és az elengedési folyamat elég intenzíven zajlott. A célunk az volt, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a testet, hanem az, hogy segítsük az átalakulást megtörténni egy méltóságteljes és könnyed módon.

Néhány nap eltel és hirtelen ott termett egy erős ritmikus ütem, mely a teljes lényét sugározta a külvilág felé. Már korábban tapasztaltam ezt a tipusú ritmusos ütemet a várandós nőkkel folytatotta munkám során. “Szóval ez a halál ritmusa”–  gondoltam. Lassú volt, gyengéd és minden egyes nappal egyre gyakoribbá és uralkodóbbá vált. Egyik nap jelen volt a testében, a következő nap nagyon messze járt.

A családja abban az időben elkezdett egyre többször kapcsolatba lépni és konzultálni velem. Megijesztette őket, hogy látták nem képes többé világosan beszélni, vagy gondolkodni. Mondtam nekik, hogy ez az elengedési folyamat része. Minél előbb elengedi az elméjét, annál egyszerűbb lesz az átkelése. Éreztem, hogy a jelenlétem segített kiegyensúlyozni a szituációt a családben azzal, hogy beszélgettem a lányaival – még a férjeik is elkezdtek emaileket írni nekem. Néha az apró dolgok zavarnak össze minket, mikor egy személy haldoklik. A családtagok elfelejtenek aludni, pihenni vagy akár még enni is, mert annyira el vannak foglalva azzal, hogy megértsék mi is történik. Azon aggódnak, hogy lekésik a halál pillanatát, vagy hogy lemaradnak egy fontos pillanatról, amikor az utolsó szavait szeretné a haldokló elmondani. Így hát azt mondtam nekik, hogy nyugodjanak meg, menjenek haza, egyenek és aludjanak és értsék meg, hogy most már érezhetik is az anyukájukat és nem csak úgy, vagy olyankor amikor látják, vagy megérintik őt.

Egyik nap az átkelésének ez a ritmikus üteme oly messzire vitte őt, hogy a lelkének a nagyobbik része már messze járt. Ezen a napon abbahagytam a hús evést (a DreamWalker iránymutatások szerint cselekedtem) és elkezdtem az egy órás tudatos légzésem. Még nem hagyta el teljesen a testét, de az energiájából sok már elhagyta a mi dimenziónkat. Gyermekként féltem a földközeli birodalmaktól. Képes voltam az összes szellemet és elhunyt embert észre venni, meglátni és érezni a jelenlétünket. Így, eléggé meg voltam lepve, amikor a földközeli birodalmakba léptünk át vele együtt és egyáltalán nem tapasztaltam félelmet. Néhány nap eltelt. Minden egyes nap egyre több energiája távozott ebből a három dimenziós állapotból. Nyugodt volt. Lassan kiépült a családjával is a kapcsolatunk és éreztem, hogy a fizikai halálának a napja egyre közeledik.

Nem sokkal azután, hogy elhagyta a testét, képes voltam megérezni a kliensem múltjából egy sötét energia hullámot, halál-emlékeket, melyeket korábban megtapasztalt előző életei során és olyan halál-ösvényeket, melyek a családjában történtek. Ezeknek az energiáknak hihetetlen húzó ereje volt. Ezek hívogatták – újra – hogy ismét belezuhanjon a halálnak ezen űrjébe, hogy megtapasztalja a félelmet, a fájdalmat és a magányt. A közösen elvégzett munkánk minden tiszteletével együtt is tudtam, hogy nem tudom tétlenül nézni, hogy a lénye le lesz húzva arra a sötét helyre. (Abban a pillanatban a lánya épp felhívott azzal, hogy  “Valami hátborzongatót érez. Azt érzem, hogy az anyukám nem tud meghalni. Úgy érzem, hogy valami elakadt. ”) Szóval ő is érzékelte ezeket a régi energiákat, természetesen.

Kimenekülés a sötét depresszív állapotból, korábban még soha sem csináltam ilyet, mondtam a lányának, hogy üljön le az anyukája ágya mellé és lélegezzen úgy 30 percig, miközben én is lélegzek majd velük. Tart állapotba kapcsoltuk a Telefont, és elkezdtem lélegezni. A kliensemet összegubbasztva és tele félelemben találtam. Amikor megérezte a jelenlétemet, megnyílt egy kicsit. Az egyik lábamat az Anaszázi ösvényre raktam és hívni kezdtem, majd újra szólítottam. Aztán újra hívtam, még egyszer. Majd hirtelen kijött a transzállapotból és éreztem, hogy az energiái ismét áramlanak. Amikor a lánya újra felhívott azt mondta , hogy a fények és a szoba illata dramatikusan megváltozott. A kliensem arca nyugodt és pihent volt. Ismételten – kimenekülés a sötét depresszív állapotból – mondtam neki, hogy mossa meg az anyukája kezeit és a lábát és tegyen be valami könnyed klasszikus zenét a szobába. A következő reggel, csendesen elhagyta a testét. A kórház emberei és a család arról számoltak be hogy egész nap a szobában volt egy csendesen izzó fény.

Maga a Dreamwalk könnyű és nyugodt volt. Imádom azt az átalakulást, mely a Dreamwalk alatt történik. Az elmúlt életek energiái feloldódnak és az emberi személyisége mögül az angyal ragyog keresztül. Az út során annak a klasszikus zenének a viszhangját éreztem, melyet a szobában játszottak le, olyan volt, mintha egy fényszál hívta volna őt a Virágok Hídja felé. Olyan volt, mint a muzsika – a családjától érkező szeretet muzsika, mely átszűrődött azon a zenén. 12 órával később elértük a Virágok Hídját. A kliensem nagyon sokat változott, ez már nem az emberi lény, hanem az angyali lény hazatérése volt. Tele tapasztalásokkal, tele élettel. Oly sok szépség van abban a Hídon való átkelési pillanatban. Olyan szépség, melyet nehéz szavakba önteni. Minden értelmet nyer. Minden áramlik. Nincs szégyen, sem bűntudat, sem pedig sajnálkozás – az csupán az élet megünneplésének egy pillanata, az csupán egy csodás és szeretett angyal ünneplésének a pillanata.

Az angyalok találkoztak vele a híd közepénél. Elköszöntünk és néztem ahogy lassan elmegy, haza. Egy mély lélegzettel, elengedtem a Hidat, a Kristály Birodalmakat, elengedtem a Földközeli birodalmakat és visszatértem a testembe, a szobámba és a székemre, amelyen ültem. Jól esett teljesen jelen lenni a testemben a több napos két-világ közötti létezés után. Jól esett, de furcsa is volt rájönni, hogy soha többé nem fogom érezni a kliensem jelenlétét. Annyira használtnak éreztem magam, mikor magam melett éreztem. Néhány napba telt hogy pihenjek és újra összekapcsolódjam magammal.

Mondhatom, hogy Dreamwal-ozás az egyik leggyönyörűbb kaland, melyet két ember megoszthat egymással. Később észrevettem, hogy a családra is elég nagy hatással van a a DreamWalkozás. Találkoztam a kliensem családjával a DreamWalk után két héttel. Láttam egy kis szomorúságot, néhány könnyet itt-ott. De nem volt az a bánat és pusztulás érzés, melyet általában érezni, amivel találkozol egy ember halála után. Mindenki megváltozott, átalakult és oly sok dolgot engedett el.

Ez az új kezdet, az élet és a szépség egy valódi megnyilvánulása volt.

Magyar fordítás: Thomázy Tímea 2014.

Lea Hamannról:
1982-ben született, Lea Hamann együttérző segítőként tevékenykedik és azok segítője és iránymutatója, akik spirituális ébredési folyamatukon mennek keresztül. Légzés oktató és segít az embereknek újra kapcsolódni a saját feminin energiájukkal egyéni konzultációk és szemináriumok során. Lea Hamann számos éve a feminin energiák megtestesítésén munkálkodik. 2007-től Szófiát kezdte közvetíteni a nagyközönség számára. 2007. márciusától beszél rajta keresztül Szófia a havi csatornázások, közvetítések során. Szófia meghív minket arra, hogy ismerkedjünk meg újra vele és hogy fogadjuk be a lelkünk feminin energiáját. Azóta Szófia bölcsessége és szeretete elválaszthatatlan lettLea munkájától. A havi csatornázások, közvetítések ingyenesek és elérhetők a Lea weboldalán.

Forrás: crimsoncircle.com

Ez nem igazán a szexről szól

Nyomtatás Letöltés PDF-ben

Geoffrey_Hoppe

Írta: Geoffrey Hoppe

(Az angol Shaumbra Hírlevélben  jelent meg 2010. októberében)

Magával ragadó főcím, nemde? A “Szex” szónak van egy bizonyos varázsa. Csak maga a szó, már önmagában is provokatív és csábító. Tudom mivel ma reggel, amikor bekapcsoltam a számítógépem és végignéztem a CNN News-s oldalát, elég sok főcímet és fotót vettem észre, ami hallgatólagosan a szexről szólt.

Például ott van, hogy Brett Favre, a Mineszotai Vikingek hátvédje nagy szexbotrányba keveredett. Ő volt a példaképem, amikor a csapatomban játszott – a Green Bay-i Csomagolók csapatában – de kiesett a kegyeimből, amikor elhagyta a Green Bay-t és átment a másik rivális vezető-csapathoz, a Minnesotához. Most pedig azzal vádolják, hogy erkölcstelen üzeneteket és fényképeket küld a péniszéről (a CNN-es sztoriban a pénisz szót használták, úgyhogy azt hiszem rendben van, ha itt is azt használom) egy szép fiatal női riporter számára. Ez a végét jelentheti a 18 éves házasságának és a magas színvonalú szakmai karrierjének is, nem azért mert kénytelen lesz lemondani ezekről a dolgokról, hanem azért mert most elkapta a szexuális energia vírus és ez nagymértékben csökkenteni fogja a hatékonyságát a játéktéren és valószínűleg otthon is. (Azt hiszem a Green Bay-nél kellett volna maradnia… akkor mindez nem történt volna meg.)

Számos egyéb cikk és banner hirdetés is a CNN oldalán rendkívül sokatmondó, ha nem is égbekiáltóan és határozottan a szexről szól. És most nem a szent hieros gamos-féle szexről beszélek, hanem ez egy trágár, alacsony vibrációjú és energia-táplálkozó típusú szex, mely az alábbi lényeges dolgot juttatta eszembe: A Bíbor Kör (Crimson Circle) oktatói hírújságjának legutóbbi számban a Tudatosság Inspirálása címmel megjelent cikkem, a  minősített oktatók fontos szerepéről szólt. Ők azok, akik az egész világon eljuttatják, elviszik az emberekhez a Bíbor Kör (Crimson Circle) alapinformációit. Minden hétvégén van oktatók által tartott tanfolyam, melyet a világ valamely pontján vezetnek le. A Bíbor Kör (Crimson Circle) tanárok sokkal többek, mint egyszerű oktatók – ők egyben a Felébredés Segítői is. Biztonságos energiát teremtenek a diákjaik számára, hogy megtapasztalhassák a Tóbiás és Adamus Saint-Germain által kínált életet-megváltoztató, információkat.

A tanfolyamok közül valamennyi elérhető tanárok segítségével, beleértve a DreamWlaker trilógiát (Halál, Születés és Megvilágosodás – és most már az Élet is – a fordító megjegyzése), az Aspektológia és a Synchrotize. Úgy gondolom, hogy Tóbiás Szexuális Energiák Iskolája (Sexual Energies School – SES) a legalapvetőbb, az alapvető tanfolyamok közül. Bárki, aki Bíbor Kör (Crimson Circle) oktatóvá szeretne válni, még mielőtt bármelyik tanfolyam oktatói képzésén részt venne, el kell végeznie a SES-t. Még talán olyan messzire is elmennék, hogy azt mondjam, hogy minden Shaumbrának erősen fontolóra kellene vennie azt, hogy elmegy SES-re, mielőtt tovább menne a saját felébredési útján.

SES ImageA SES nem igazán a szexről szól. Az önmagad egy igen szent szintű szeretetéről szól. A maszkulin/feminin aspektusaid integrálásáról szól. A SES lehetővé teszi az alapvető energiák megértését, melyek eónokkal ezelőtt szétválasztódtak és azt, hogy miként hozhatók vissza újra az egység(esség)be, egy egyéni és személyes szinten.

A SES egy igen gyakorlatias szinten tanít a szexuális energia vírusról. Tóbiás szerint, ez a vírus okozta az egyensúlytalanságot a tudatosságban. Senki és semmi sem birtokolja, vagy irányítja. Ez nem egy összeesküvés, vagy valamilyen baljós üzelmek része, és még csak nem is a “sötét oldalról”, vagy az aspektusainktól érkezik. Sok szempontból olyan, mint egy influenza, vagy a nátha vírus. Egyik emberről a másikra, megkülönböztetés nélkül megy át (terjed). Ellopja az energiát és végső soron megfosztja az adott személyt az élet-örömétől.

Tóbiás betekintést nyújt abba, hogyan engedhetitek el a vírust az életetekből, hogyan szabadulhattok meg tőle. Úgy hívják Aliyah – ami véletlenül héber nyelven azt jelenti, “hazatérés”. Az Aliyah, az a visszatérésről szól, az önmagadon belüli Ön-szeretet helyére való visszatérésről. Az Aliyah egy igen személyes tapasztalás. Halottam néhány Shaumbrát, akik nem végeztek SES-t és megvitatták az észrevételeiket az Aliyah-ról, de sajnálatos módon, mivel ez egy személyes tapasztalat, dacol a leírással.

Tóbiás azt mondta, hogy ez volt az egyetlen módja, amiről tudott, hogy megszabadulhasson valaki a tudatossági vírustól. Ő persze ezzel utalt a teljes mértékű és feltételek nélküli ön-szeretetre. Nincs szükséged arra, hogy elvégezd a SES-t ahhoz, hogy ezt megtedd, de a tanfolyam biztosítja a biztonságos és szent teret és professzionális iránymutatást nyújt, amelyben sok felmerülő kérdéssel foglalkozik. A Bíbor Kör (Crimson Circle) tanárok képzettek és tapasztaltak abban, hogy miként kezeljék a vírussal kapcsolatos kihívásokat.

Még a biztonságos iskolai környezetben is kihívásokkal teli lehet a SES. A tanárok arról számoltak be, hogy már napokkal a tanfolyam előtt az energiák elkezdenek mozgolódni. Ez olyan dolgokra van hatással, mint az érzelmek, étkezési és alvási szokások, elektronikai dolgok és még az olyan dolgokra is, hogy a diákok fizikailag eljussanak a tanfolyamra. A tanfolyam első, vagy második napján egyértelműen vannak nehéz érzések. Más szavakkal, ez nem feltétlenül egy mosolyra fakasztó, jó érzéseket keltő hétvége. Azonban a hétvége végére, a legtöbb diák mély személyes felismerésekhez jut, mely később személyes átalakulássá válik(változik). A SES tanfolyamok után, a diákok által visszaküldött felmérések több, mint 65% arról számol be, hogy a SES tanfolyam életet-megváltoztató rendezvény.

Egy további véletlen, mely velem történt meg, amikor a Bíbor Kör (Crimson Circle) angol nyelvű fórumára mentem, hogy máshol is ellenőrizzem ezt. Észrevettem, hogy a legutóbbi hozzászólás témája a SES-ről szólt! A topik szerzője azt a kérdéset tette fel, hogy: “Milyenek az emberek tapasztalatai a SES-el kapcsolatban? Elsősorban azt szeretném látni, hogy az emberek hova esnek a jó-tól/és az élvezetestől/a tanulságostól, a feltétlenül szükségesig / a megváltoztatta az életemet-ig / a számomra felébredést okozott-ig, stb. skálán.” Itt van néhány Shaumbra válasz a SES-ről:

CCNewsletter_2010_oct_image2

“Teljesen elengedhetetlen, megváltoztatta az életemet…” 

“Alapvető megértés.”

“Én valóban azt hiszem, hogy ennek KÖTELEZŐNEK kellene lennie minden ember számára. Hihetetlen mennyi minden van benne, egy teljesen új világ.”

“A SES mindenki számára életet-megváltoztató. Több SES tanfolyamot tartottam, tanítottam már és egy csodálatos élmény, természetesen tanítani is. Ez egy olyan tanfolyam, amit minden embernek el kellene végeznie, hiszen minden emberre hatással van a vírus. Azok számára, akiknek úgy tűnik, hogy sohasem lesz meg rá a pénzük, ez az életükben tevékenykedő vírus műve és természetesen az áldozat aspektusuké, mely távol tartja őket attól, hogy elvégezzék ezt a tanfolyamot. Linda számos Shoudban kijelentette [a Geoff és Linda rádióműsor alatt is], hogy rengeteg Shaumbra Intézet tanár van, akik hajlandók utazni is azért, hogy ezeket a tanfolyamokat tanítsák. Mindössze annyit kell tenned, hogy hagyj egy üzenetet itt, a fórum üzenőfalán és lesz legalább egy tanár (SES esetén kettő – a fordító megjegyzése), aki eljuttatja hozzád.”

Vagy, ahogy a feleségem Linda oly megfelelően kijelentette: “A SES elvégzése után, soha sem fogod ugyan úgy látni az életet.”

Mellékesen mondva gyorsan megjegyezném, hogy Linda és én, csütörtökön november 11.-én (11-11) tartjuk egy órás internetes beszélgetős műsorunkat a Global Teleclass-on, melynek címe az “Energia Vámpírok.” A Global Teleclass a rendszeres Shaumbrákon túl, más hallgatósághoz is eljut, így ez egy remek alkalom lesz arra, hogy a laikusok szempontból is beszéljünk a SES-ről. (A szerkesztő megjegyzése: Az angol nyelvű Energia Vámpírok” felvétel ingyenesen letölthető a Crimson Circle Webáruházból.)

És végső megjegyzésként, szeretném megköszönni Tóbiásnak, hogy átadta nekünk (mindannyiunknak) ezt az anyagot. Egy fontos változást hozott az életembe és annak, a közel 2.000 Shaumbrának az életébe, akik elvégezték ezt a tanfolyamot.

Magyar fordítás: Thomázy Tímea ©2014

Eredeti angol nyelvű forrás: Crimson Circle – 2010. október

A Biztonságos Tér

Nyomtatás Letöltés PDF-ben

Írta: Geoffrey Hoppe

A „Biztonságos Tér” az egyik legegyszerűbb és leghatásosabb fogalom, melyet Tóbiás megosztott a Shaumbrával. Ez egy alapeszköz, melyet Linda és én minden Crimson Circle (Bíbor Kör) tanfolyam, vagy iskola megkezdése előtt használunk. Amikor a Shaumbra bejön a hidegről (a 3D-s világból) érezhetem az energetikai falakat a résztvevők körül. Ezek az akadályok a külső világ durvaságának és intenzitásának az eredményei. A Shaumbra az érzéseiket és tudatosságukat körül vevő védelmi rétegekkel jön be a rendezvényterembe, mintha egy személy pulóverek rétegeit és vastag kabátokat viselne a hideg időjárás kivédésére. De a védőkorlátok valójában lekorlátozzák egy személy tudatosságát és érzékenységét.

Ahogy elkezdjük a légzést, mi meghívjuk a résztvevőket a Biztonságos Tér megteremtésére. Ez könnyen megtehető, annak választásával. Nincs szükségünk sok hókusz-pókuszra, nincs szükségünk a fehér fény védőbuborékára és még arra sincs szükségünk, hogy elkergessük a kísérteteket és a kiegyensúlyozatlan energiákat. Ez a MI Biztonságos Terünkké válik és ezen belül megnyílhatunk és Önmagunk lehetünk. A Biztonságos Térben nem vehet el tőlünk semmit más ember, vagy más entitás. Megnyílhatunk és kiterjeszthetjük a tudatosságunkat, az érzéseinket és érzékeinket és a szívünket anélkül a félelem nélkül, hogy valaki, vagy valami bezavarna, belénk tolakodna.

A Biztonságos Tér egy energetikai áldás lett néhány keményebb transzformációs iskola vezetésénél, mint a Szexuális Energiák, DreamWalker Halál-járás és a DreamWalker Felemelkedés. A diákok sokkal nyugodtabbnak érzik magukat, mely lehetővé teszi, hogy egy mélyebb szintű személyes tapasztalaton menjenek keresztül. A hivatalos Shaumbra Intézet oktatókat kiképezzük természetesen az iskoláik vezetésekor alkalmazható Biztonságos Tér használatára. Ez megváltoztatja az egész rendezvényhelyszín dinamikáját, tehát a diákjaik egy mélyebb személyes szinten élvezhetik az iskolát.

A Biztonságos Tér, a mindennapi élet bármely területén használható. Egy egyszerű, tudatos döntés meghozatalával megteremthető és és belélegezhető a lényetekbe. Amit tesztek, valójában az teremt számotokra – és a jelenlegi pillanatotok számára – egy Biztonságos Teret, sokkal inkább, mint megpróbálni biztonságossá tenni egy szobát, egy épületet, egy autót, vagy bármilyen fizikai területet. A Biztonságos teretek lehetővé teszi számotokra, hogy érezzetek és megtapasztaljatok minden energiát körülöttetek, hasonlóan Adamus Saint-Germain 2008. márciusi csatornázásához a „belemerüléssel kapcsolatban”, mialatt egyensúlyban és teljességben megmaradunk.

Én tudatosan választom a Biztonságos Teret mindig amikor az autómba szállok, amikor Linda és én repülőn utazunk, emberek nagy tömegében (mint például egy bevásárló központ), amikor az Internetezni kezdek (ami tele van rengeteg energiával!) és bármilyen tevékenység közben, mely egyébként intenzív energiákat foglal magába. A Biztonságos Tér emlékeztet engem arra, hogy én vagyok aki választ és az aki az én valóságomat megteremti és arra, hogy én választom, hogy a Most pillanatában maradok, egyensúlyban és tisztán. A Biztonságos Tér választásának egy idő periódusa után, annyira integrálttá válik az életetekben, hogy folyamatosan a Biztonságos Térben fogtok tartózkodni. Válasszátok a Biztonságos Teret, lélegezzétek be – és élvezzétek az életet!

Fordítás: Thomázy Tímea ©2009

Tudatos Lélegzet

NewBreath_banner2Nyomtatás Letöltés PDF-ben

Norma Delaney

Az Új Energiás Élethez a Tudatos Lélegzet nyitja meg az utat. A tradicionális légzés a túlélésben tartja beragadva, illetve leragadva az embert. A tradicionális légzés az elmére, a vállakra, a mellkas felső részére és a nyakra összpontosít, melyek a félelem tárolópontjai.

Fogadja be az orrán keresztül beáramló és a test nedvesítő útvonalait beutazó Lélegzetet. Ez a Lélegzet nedvességet hoz a test belsejébe. Tudatos Lélegzetként beutazik a hasába és a központjába, mely felébreszti a Lelke és a fizikai ember közötti kapcsolatot. Ez felébreszti az érzékelés képességét. Az érzékelés a (spirituálisan) felébredt ember intuitív és erőteljes képessége.

Az érzések és az élet kapuja az érzékelés. Az érzelmi hullámvasutak nem az érzés eszközei. A félelem és a túlélés, a régi energia félelemösvénye. Az érzékelés, az a számunkra felkínált tapasztalat, amikor az elme betanult félelme helyett készek vagyunk megengedni a Lelkünk/Szellemünk számára az ön-vezetését.

Rengeteg elsajátítható légzésforma létezik; szülési-, jóga-, sport- és egyebek. A Garret és én általam használt Légzést Kuan Yin tanítota nekem. Ez az a Légzés, amelyet Tóbiás és St. Germain is ösztönzött. Ez, egy Integrációs célú Légzés. Ez a légzés az egyetlen eszköz, amit arra használunk, hogy teljesen integráljon egy olyan személyt, akit Többszörös Személyiség-zavarral diagnosztizáltak. Ez az a Légzés, amit Kuan Yin fizikai életbe való beintegrálására használtunk.

Nem számít az életkora, vagy az életútja a Tudatos Lélegzetet befogadásához. az Életbe vezető út az az Integrációhoz vezető út. A Mesterek által járt ösvény valójában a Tudatos Élet. Az Új Mester számára a Tudatos Lélegzet az Új Energia útja.

Copyright © Norma Delaney 2004-2009

______
Fordítás: Thomázy Tímea 2009.

Tehát mi is a HALÁL?

 – A légzéssel az ÉLETET választjuk –

 Írta: Thomázy Tímea 2009.
Igen, egy ember meghalhat agytrombózisban, vagy rákban, vagy amiben akar! Mindegy, hogy itt a Földön lévő fizikai testében lakó lélek, vagy valami másik dimenziós része dönt erről, a lényeg az összhatás! Ha csak 1 aspektusa akar “meghalni” és elhagyni a földet, ahol a fizikai testének ruhájában járkál a 3D-ben, akkor úgysem fog meghalni….addig csak érlelődik benne… Ahhoz, hogy valóban elmenjen, minden aspektusnak bele kell egyeznie!
Mert ugye tudjuk, hiába hal meg valaki itt a 3D-ben és úgymond porrá lesz a fizikai teste, annak ellenére a Lélek még tovább él, mint ezt olyan sokan tapasztalták már! (mert ugye a test nélküli lelkeket is lehet érezni és sokan kommunikálnak is velük, attól függetlenül, hogy a földön van éppen, a Földközeli birodalomban, vagy máshol!)

Tehát mi is a HALÁL? Az, hogy egy lélek, melynek több dimenziós énje van, elveszíti a földön “szaladgáló” ruháját, melyet már nem érez komfortosnak! Amikor már nem azonosulunk egy régi ruhával, lecserélhetjük azt és újabb érdekességeket tapasztalhatunk meg, amikor ismét le akarunk születni a földre! Van aki ezt élvezi, van aki nem! Attól függ, hogy mit választ, hogyan születik le az “illető”!És miért is kell felfogni a halált feltétlenül rossznak? Még a régi magyar paraszti társadalomban is tudták az emberek, hogy a halál az az élet része! A ravatal mellett jól kisírták magukat, sőt belesegítették egymást a fájdalom és a nagy feszültség levezetésének, ezen nagyon hagyományos és szeretetteljes módjába a siratásba! A halottat mindenki látta, mindenki megfoghatta! Még a legkisebb gyermeket is odavitték és közvetlen fizikai kontaktusba került a fizikai testtel, amely már nem élt! Ez egy végtelen természetes folyamata volt az elengedésnek! Megkönnyítette a családtagok számára is a folyamatot! …és ami a temetés után történt? Az volt a Halotti tor! Az eszem-iszom, dínom-dánom! Ittak a halott egészségére! Vele mulattak, hiszen még ott volt a közelben….

A halál természetellenessé válásának folyamata és a kórházban való meghalás és az otthoni ravatalozás betiltása, vagyis intézményesülése szétzilálta az egész magyarság halálképét ebben a globalizálódó világban!

Régen is volt betegség és sokan meghaltak! Miért kell mindenkinek hogy 1000 évig éljen, ha már úgyis csak szenvedés az élete és utálja az egészet, úgy ahogy van! Hiába az egészség és a nyugdíjas kor, vagy a sok pénz, ha valaki nem arra fordítja az időt, hogy az élet minden egyes pillanatát élvezze! Ha nem ugrik fejest a tengerbe, ha nem sütteti az arcát a napsütésben és ha nem fakad arcára mosoly egy édes kisbaba láttán? Akkor minek élni mint egy robot? Csak hajtani az igát azért, hogy aztán legyen pénzem magamra, mert mindenki ezzel kezdi és mikor odaér, hogy van pénze, egyszer csak elfelejtette, hogy mit is akart! Mintha amnéziát kapnának az emberek! Kivész a szenvedély és az életöröm az emberekből!

Én a legjobban egyszer egy öreg nénin voltam meglepődve, aki megjárva a háborút és fogságot és kínzásokat és minden mást. Akkora nyugalommal és boldogsággal tekintett az életre, tele volt még 90 évesen is tervekkel és életörömmel! Igen a traumák és mérhetetlen szenvedés ellenére, megtanulta nem erről az oldalról személni az életet, hanem igen is ÉLNI AKART! …ÉS SAJÁT MAGÁT VÁLASZTOTTA ahelyett, hogy élő halottá változott volna, mint annyian a társadalomban!

ÉLJETEK és ÉREZZETEK! Mert, ezért vagyunk a földön!

Szóval én teljesen együtt érzek a haldoklóval és a családdal!
Sőt, a fogom a kezét és vele lélegzek módszerrel is! Mert mi is a tudatos légzés? Segít harmóniába kerülni önmagunkkal és a testünkkel és segíti az elengedést! Segít a központunkba jönni és a zavartságot és a félelmet elhessegetni! Ez az, amit tanítottak annak idején az Anasazik a HALÁL iskolában.
Együtt lélegeztek a haldoklóval és energiáik a közös légzésen keresztül összekeveredve, egy csodálatos szeretettel teli táncot jártak, lassan és elfogadással és elengedéssel és mélységesen mély együttérzéssel!

A légzéssel az ÉLETET választjuk!

Én is csodálatos dolgokat tapasztaltam a légzéssel kapcsolatban! Imádom, ahogy Quan Yin segíti az energiákat légzés közben és olyan mélységes egyensúlyt hoz, a légzésen keresztül! A légzéssel egyszerűen visszatérhetünk a központunkba, a teljes egyensúlyba és magunkba integrálhatjuk a többi dimenzióban található énjeinket! Egyszerűen sírni tudnék a boldogságtól, olyan szép egy ilyen tapasztalat!

A légzéssel az ÉLETET választjuk! A légzéssel MAGUNKAT választjuk!
Csak könnyedén az orrunkon beszívjuk a levegőt, mélyen be a hasunkba, figyelve, hogy csak a has emelkedjen! …és kifújjuk a levegőt! Egyszerűen csodálatos, lassan szépen ringatózva lélegzünk, ahogy a lágy nyári szellő ringatja a búzafejeket! Csak ki-be! Egyszerűen, szeretettel! Elfogadva és szeretve magunkat.
Érezd a levegő körforgását! Érezd önmagad!
Érezd a szíved légzés közben és érezd a spiritualitásodat!
Érezd a lelked és és érezd az Istenséged.
Lélegezz csak magadért!
Válaszd az életet! Válaszd MAGADAT!
Igen! Te vagy az ajándék!
Igen! Te vagy a teremtő!
Válaszd magadat!
Lélegezz!
Töltsd meg a tested energiával!
Szívd be jó mélyen a hasadba.
Igen! Majd engedd ki!
Szívd be az Univerzum energiáját!
Igen! Érezd a töltődést!
Érezd, hogy a levegő végigfut a testedben, és mindent megtölt nedvességgel és oxigénnel.
Érezd a karodban, az ujjad végében!
Érezd a lábaidban,
Érezd, ahogy végigfut a lábujjaidban!
Eltölti a tested!
Szívd magadba! Igen!
Érezd a gyógyító erejét!
Szívd be mélyen magadba!

Üdv Mindenkinek!

Copyright © Thomázy Tímea 2009
_________
Ez az írás a www.shaumbra.wire.hu Fórumában született
Kép: Anthony Butkovich www.abartist.com

A TUDATOS, TEREMTŐ LÉT KULCSA

Írta: Thomázy Tímea 2009/02/07

– azaz, hogyan teremtsünk magunknak
olyan életet, amilyet szeretnénk! –

A lényeg a SAFE SPACE
(Biztonságos Tér) választása és az,
hogy I am that I am!!!
Azaz tudod, hogy
“Az vagyok, aki vagyok!” 😉

 

  1.  Tudatos légzés.
  2. Safe Space (Biztonságos Tér) választása.
  3. I am That I am. – Az vagyok, aki vagyok.
  4. Elengedés. Engedj el mindent ami már nem szolgál és amire már nincs szükséged!
  5. Tudatos választás, döntés hozatal.
  6. Megengedés. Engedd meg, hogy a dolgok beáramoljanak és örömöd leld bennük.

____
Lábjegyzet: Figyelem! Ne engedjünk helyet a kétségnek, az önmagunkban és a döntésünk hatásában való kételkedésnek, hanem ilyenkor inkább lélegezzünk (Tudatosan) és induljuk újra az 1-től, a 6. pontig…

Copyright © Thomázy Tímea 2009

 ——–

Képek: 1. Dahlia: Jiri Evenhuis, Janne Kyttanen; www.freedomofcreation.com 
2. Michaelangelo: Ádám teremtése
3. John Dilworth: The Knot of Creation; http://www.johndilworth.com

A Szexuális Energiákról II.

Írta: Thomázy Tímea 2009/02/17

A Szexuális Energiák elnevezés nem a hagyományos értelemben vett szexualitással kapcsolatos. A jelenleg általánosnak mondható dualista világszemlélet alapján működő interperszonális viszonyok (emberi kapcsolatok) energiadinamikájának működéséről szól…

Milyen elvek szerint működik a fizikai bántalmazás, a lelki terror, vagy a zsarolás és akár a bűntudat-gerjesztés másokban? Mi a különbség a sajnálat és a teljes elfogadás között, a segítségnyújtás és a tiszteletben tartó támogatás között? Miként léphetünk ki ebből a régi, hagyományos fekete-fehér, férfi-nő, feminin-maszkulin rendszerből és hogyan lehet egy teljesen más minőséget megtapasztalni? A kétpólusú világ helyett a teljességet, ahol a bennünk létező maszkulin és feminin már nem csatározik és a teljes elszeparálódás következtében egyik rész sincs már száműzetésre ítélve.

Elengedve minden fájdalmat, régi sebet, traumát és önhibáztatást, behozhatjuk a teljes egységet az életünkbe, és a harmóniát teljes ÖNmagunkkal és a testünkkel, – melyet saját magunk számára „formáltunk olyannak amilyen” – ezzel teret engedhetünk az Új Energia beáramlásának az életünkbe. Elindíthatjuk a testünket az öngyógyítás és a teljes ön-kiegyensúlyozódás útján, mert a lelki egység megteremtése kihat a testre is. Minden, ami lelkileg velünk történik, a testben is láthatóvá válik. Megengedi a testnek, hogy újra ÉLJEN, hogy megújuljon…

Az Önmagunkkal való teljes egységben levés mindent megváltoztat és beindít az életünkben. Olyan lehetőségek kezdenek beáramlani, melyeket soha álmodni sem mertünk. Új képességeket fedezhetünk fel magunkban, melyek eddig elzárva, mélyen ledugaszolva voltak bennünk. Működni kezd minden bennünk és körülöttünk és megváltozik az élet, melyet eddig éltünk. Megengedi, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk.

I am, that I am

(Az Vagyok, aki Vagyok!)

Az Új Energia – a MESTER létről szól, és a teremtő, alkotó Mester megengedi az energiáknak, hogy szolgálják őt, hogy minden működésbe lendüljön körülötte és benne itt, az Új Energiában, mely már nem a régi elvek alapján működik…és melyet már a vitorlánkba foghatunk és használhatunk…ITT, a MOST Pillanatában.

 

Üdv mindenkinek!

Copyright © Thomázy Tímea 2009

_____

Képek: 
1. Anthony Butkovich www.abartist.com
2. Pegas www.crimsoncircle.com