Aktuális

Shaumbra Inspired butterfly logo

Új magyar fordítások - Bíbor Kör anyagok

HAMAROSAN! Tudatosság revolúció

Tudatosság revolúció
(Magyar nyelvű szinkronos video)

ELŐKÉSZÜLETBEN! Adamus ritka formáját mutatja a Tudatosság revolúció anyagban. Ez a 3 részből álló Bíbor Kör Felhő alapú oktatási anyag, a bolygó történelmének jelenleg is zajló rendkívül fontos változásába nyújt betekintést. Tartalmaz Sci-fi, spiritualitás és fizikai elemeket egyaránt, melyeket a néző gyakorlati útmutatásával vegyítenek össze. Adamus elkezdi megkérdezni, hogy “Miért vagy itt?” és jellegzetes stílusában egyedülálló és provokatív választ is nyújt erre a kérdésre. Ezután a tudatosságról, a több dimenzióról és az idő jelentőségéről kezd el beszélni. Adamus egy történetet oszt meg a hamarosan megjelenő könyvéből, a Mester emlékirataiból, melyben az Idő hűbérurairől beszél, és az utolsó részben pedig egy személyes és mély tapasztaláson vezeti keresztül a nézőt melyben túlléphet az idő korlátain túlra. Igazi, klasszikus Adamus anyag, mely segíti egy új irányt mutatni a Shaumbra számára az elkövetkező évekre. A Bíbor Kör Kapcsolat Központban (CCCC-ben) élő közönség előtt került felvételre a Tudatosság revolúciója című rendkívül érdekes, intenzív és számos hasznos háttérinformációval szolgáló anyag. Ha valaha is elgondolkoztatok azon, hogy “Miért vagyok itt?” És “Hogyan lehetek szabad?” A Tudatosság revolúció csodálatos nézőpontot mutat be, mely szerint kizárólag egy Felemelkedett Master, mint amilyen Adamus Saint-Germain is tud gondoskodni erről. Ez sokkal több, mint egy egyszerű tananyag … ez a mi következő lépcsőfokunk!
Felvételre került: 2014. augusztus.
Hossza: 3 csatornázás, (több, mint 3 órányi anyag).
Megvásárolható: kizárólag a hivatalos verzióval rendelkezők számára! Magyar szinkron: Thomázy Tímea
Bővebb infó:  érdeklődjön emailben

A Zajon túl DreamWalk (Ez a tiétek)

A Zajon túl DreamWalk
Ez a tiétek
(magyar PDF
és angol MP3)

Ha jelenleg kihívással telinek érzitek a Földön lévő intenzív és kaotikus energiák átlag feletti szintjét, akkor ez a DreamWalk nektek készült. Adamus Saint-Germain a találkozás a Mesterrel című csodálatos tapasztalás történetével kezdi és aztán beszél az energia zajról, mely más emberektől, a természetből, az elektromos eszközökből és a globális események kapcsán érkezik hozzánk. Adamus rámutat arra, hogy ti érzitek ezt a zajt és hagyjátok, hogy hatással legyen a testetekre és az elmétekre anélkül, hogy megítélnétek, hogy honnan is jönnek ezek valójában? A DreamWalk utazáson Adamus először az időn túlra vezet titeket, lehetővé téve, hogy az idő rajtatok keresztül áramoljon és elillanjon, mivel az idő az a tényező, amely mindent a helyén tart. Aztán meghívást kaptok egy olyan állapotba, ahol képesek vagytok megfigyelni a testetekből, az elmétekből a bolygóból és sok más helyről érkező zajokat, anélkül, hogy magatokra vennétek azokat. Zárásként, Adamus egy rendkívül mély és tiszta érzésbe vezet titeket azzal kapcsolatban, hogy valójában MI IS AZ AMI a tiétek. Adamus a mestere annak, hogy más dimenziókba vezessen bennünket annak érdekében, hogy egy világosabb perspektívára tegyünk szert azon energiákkal kapcsolatban, melyek hatással vannak az életünkre. A legjobb megtapasztalni ezt a DreamWalkot egy csendes, ellazító környezetben. Javasoljuk a fülhallgatóval történő meghallgatását és érdemes legalább egy órát hagyni utána az energiák teljes beintegrálására. Felvételre került 2014. szeptemberében.
Időtartam: 1:06 perc
PDF: 21 oldal.
Megvásárolható: kizárólag a hivatalos verzióval rendelkezők számára!
Magyar Fordítás: Thomázy Tímea
Bővebb infó: érdeklődjön emailben.

DreamWalk a Kristálybarlangokba

DreamWalk a Kristálybarlangokba
(magyar nyelvű PDF
és angol MP3)

Adamus Saint-Germain először 2013. márciusában beszélt a 21 kristálybarlangról, mikor is azt mondta, hogy ezek szó szerinti, valódi barlangok a Földbolygón, tele csodálatosan szép és hatalmas kristályokkal, melyekben összegyűlik és raktározódik a bejövő Új Energia. Ez az energia így hát készen áll bárki szolgálatára, aki meg szeretne nyílni és érintett szeretne lenni ebben a dologban. Adamus beszélt ezekről a barlangokról a 2013. áprilisi Shoud során is, valamint a multi- dimenzionális Grand Canyon Utazás során. Adamus most meghívja a hallgatókat, hogy jöjjenek el vele erre a méy DreamWalk® tapasztalásra a Kristálybarlangokba. Adamus, az inter-dimenzionális utazások mestere, arra is felhívja a figyelmet, hogy ezek az energiák mindent felerősítenek az életünkben. Megkéri a hallgatókat, hogy legyenek biztosak abban, hogy valóban készen állnak-e ezekre a rendkívül erős energiákra, hiszen amennyiben még mindig játsza valakiaz önmagában való kételkedés játékát, amennyiben vannak még olyan aspektusai, melyek hisznek a hiányban, vagy az áldozatiságban, vagy más korlátozó rögeszmékben, a kristály barlangok energiái rendkívül fel fogják nagyítani mindazokat a dolgokat, amit csak választ az ember. Amennyiben, valaki le is bontotta a saját külső burkolatát és azt választotta, hogy teljes mértékben az Én Vagyok Jelenlétében fog tartózkodni, a Kristálybarlangokból származó energiák fel fogják erősíteni az illető valódi teremtőképességét is. Ez a mély DreamWalk tapasztalás mindenki számára szól, aki késznek érzi magát arra, hogy elkezdje megengedni ezeknek a magas szintű kristály- és kozmikus energiáknak, hogy beáramoljanak az életébe. Azok számára készült ez az anyag, akik már tudatosan megbocsájtottak önmaguknak és készen állnak arra, hogy Adjanak Is valamit önmaguknak.
Megvásárolható: kizárólag a hivatalos verzióval rendelkezők számára!
Magyar fordítás: Thomázy Tímea
Időtartam: 1:07 perc
PDF: 19 oldal.
Bővebb infó:  érdeklődjön emailben

Prognost 2018. Az elme utolsó korszaka

Prognost 2018.
Az elme utolsó korszaka
(Magyar nyelvű szinkronos video)

Főszerepben: Adamus Saint-Germain, Geoffrey és Linda Hoppe
A teremtés nem az elején kezdődik; általában a végén kezdődik és mindenféle irányba mozog, ezt jelenti ki Adamus a ProGnost 2018-ban. A teremtés igazi formáját “pandeluciónak”-nak nevezi, és kijelenti, hogy a TérIdő kontinum fegmentációja meg fog történni az elkövetkező 30 évben, mivel a technika – a TechnoGrin vagy a Technium – továbbra is fénysebességgel fog fejlődni. Adamus azt mondja, hogy a biológiai elme utolsó korszakában vagyunk, és egy teljesen új faj fog létrejönni azzal, hogy az emberiség elkezd a technológiával és a mesterséges intelligenciával (A.I.) integrálódni. Ezekben a drasztikus változásokban a tudatosság jelenléte mindent megváltoztat – és ezért vagytok ti itt.
Hossza: 3 csatornázás, (több, mint 4 órányi anyag).
Megvásárolható: kizárólag a hivatalos verzióval rendelkezők számára!
Magyar szinkron: Thomázy Tímea
Bővebb infó:  érdeklődjön emailben.

Kaszama. A Lélek rendeltetése

Kaszama. A Lélek rendeltetése
(magyar PDF
és angol MP3)

Főszerepben: Adamus Saint-Germain és Yoham. Adamus meghívja a hallgatókat, Yoham gyengéd hangszínével a háttérben a Kaszama mély belső megtapasztalására, a lélek időtlen realizációjára. Azt mondja, “Én most eljöttem hozzátok. Mellétek ülök. Olyan közel hozzátok, mint a lélegzetetek. Veletek vagyok ezen az utazáson segítve leirányítani titeket az egyik legszentebb, legmélyebb részetekbe.” Néha “kiszmet”-nek hívják, Adamus azt mondja, hogy a Kaszama az az életeteket irányító erő és sokkal nagyobb hatása van rátok, mint az asztrológiának, a numerológiának, más embereknek, a Léleknek, vagy akár a tömegtudatnak. Aztán a fa metaforáját használja, melynek gyökerei mélyen a föld alatt bújnak meg – ti legyökereztetek önmagatokba – miközben a fenti ágak számos évszakon és a saját létezésük megtapasztalásán mennek keresztül. A Kaszama egy mélyen önmagatokba irányuló szépséges tapasztalás. Emlékeztetni fog benneteket arra, hogy nem számít, hogy milyennek tűnnek a dolgok körülöttetek, a lelketek végzete (rendeltetése) már megvalósult. “Relaxáljatok, engedjétek el magatokat a Kaszamába – az élet teljes megtapasztalásába.”
Klikkeletek ide, hogy belehallgathassatok az angol nyelvű Kaszama egy részletébe.
Magyar Fordítás: Thomázy Tímea
Időtartam: 34:44 perc
PDF: 8 oldal.
Megvásárolható: itt vagy érdeklődjön emailben

Bele a (belső)tudásba (A folyamatos felfedezés)

Bele a (belső)tudásba
(A folyamatos felfedezés)
(magyar PDF
és angol MP3)

Főszerepben: Adamus Saint-Germain és Yoham. Adamus, meghív titeket, hogy csatlakozzatok Yoham zenei kíséretével egy gyönyörű és szent utazásra mélyen a saját (belső)tudásotokba. Ez a tudás teljeskörű, komplett és messze túl nyúlik az elme határain. Mindig is ott volt, mindig is éreztétek, hogy valami több is van ott és most itt az idő, hogy teljes mértékben felnyissátok azt. Adamus szerint az elme általában elenséges viszonyban áll veletek, mindig megpróbál helyrehozni, megváltoztatni, elemezni és ítélkezni. Megfogja próbálni figyelmen kívül hagyni vagy talán még tönkre is tenni azt, amit nem ért, még akkor is ha ez azt jelenti, hogy önmagát semmisíti meg. De a (belső)tudás felismeri, hogy már minden megvalósult, felismeri, hogy valójában minden rendben van a teremtés egésszében. Ez a már most is ismert tökéletességnek és a megvalósításnak a folyamatos feltárása vagy leleplezése. Újra és újra meg szeretnétek majd hallgatni a bele a (belső)Tudásba anyagot, melyet Yoham gyönyörűen gyengéd zenéje kísér és melyet Adamus bölcsességége inspirált és irányított. Érezzétek a tudás szikrázását, mely már most is rendelkezésre áll, már most is rátok vár, mely arra vár, hogy beegengedjétek az életetekbe.
Klikkelj ide a hangminta meghallgatásához
Időtartam: 33:36 perc
PDF: 10 oldal.
Magyar Fordítás: Thomázy Tímea
Megvásárolható: itt vagy érdeklődjön emailben.

Dei Un Gnoszt

Dei Un Gnoszt
Az emberi összetételünk
hiányzó aspektusa
(magyar PDF
és angol MP3)

Nem ismeretlenek számunkra emberi összetételünk legnagyobb aspektusai: a Test, az Elme és a Lélek. Azonban, Tóbiás szerint az emberi összetételünk székének van egy hiányzó lába: a Dei Un Gnoszt. Gnoszt a mi “kreatív megoldásunk”, az a részünk mely képes megoldani a problémákat messze meghaladva az elme képességeit. Kész arra, hogy most visszajöjjön hozzánk az új Energiával és az emberiség kibontakozó tudatosságával. Dr. Garret Annofsky arról beszél Tóbiással, hogy miként működik a Gnoszt, hogyan lehet beintegrálni azt az életünkbe és mire nem számíthatunk. A nyílt szóváltásuk közepette, Tóbiás a Gnoszt hatékonyságának bizonyítására Garret életéből hoz fel példákat.
Magyar fordítás: Thomázy Tímea
Időtartam: 1:18 perc
PDF: 19 oldal.
Megvásárolható: itt vagy érdeklődjön emailben

Kifelé a dobozból

Kifelé a dobozból
(magyar PDF
és angol MP3)

Felvételre került a néhai, híres Délnyugat-amerikai művész, R.C. Gorman otthonában, ahol Tóbiás beszél mindazokról a skatulyákról és dobozokról, amelyeken belül élünk és annak az előnyeiről, ha kijövünk belőlük. Ezek az előnyök magukban foglalnak egy újfajta kreativitást és felfrissülést, valamint lehetőséget arra, hogy a természet elemeivel, a dévákkal és más lényekkel együtt dolgozhassunk. Tóbiás új információkat ad az energia hozzáférési módjaival kapcsolatban és, hogy hogyan használjuk azokat, a tudatosságunk és új dimenziók megnyitására az életünkben.
Mérföldkőnek számító csatornázás!
Időtartam: 0:31 perc
PDF: 10 oldal.
Magyar fordítás: Thomázy Tímea
Megvásárolható: itt vagy érdeklődjön emailben.

INGYENES Bíbor Kör anyagok magyarul

SES Bevezető

Bőség tanácsadás
(PDF)

Főszerepben: Adamus Saint-Germain, Geoffrey és Linda Hoppe
A bőség témaköre sok ember számára kihívást jelent a spiritualitás útján. A pénzre vaskos lepelként borulnak olyan hitek, mely szerint az „minden gonoszság gyökere” valamint a spirituális út részeként sok ember tett szegénységi fogadalmat ebben, vagy korábbi életeiben. Praktikusabb megközelítésben, sokaknak nincs pénzügyi, vagy üzleti hátterük, ezért azt hiszik, hogy nem tudják, hogyan kell pénzt keresni, vagy a pénzzel bánni.
Ebben a nagyon várt előadásban Adamus® Saint-Germain segít megértened a bőséggel szembeni ellenállásodat és eszközöket ad a kezedbe az akadályok legyőzéséhez, hogy elfogadd, amire az életben szükséged van és amit megérdemelsz.
Időtartam: 2:05 perc 1-2. Csatornázás (PDF – magyar) és (Video – angol)
Magyar Fordítás: Skoda Mercédesz
Magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea
(magyar nyelvű PDF és angol MP3)
Letöltés: (PDF – magyar)
és a video megtekinthető itt: 1. rész – angol és 2. rész – angol

SES Bevezető

SES Bevezető
(PDF)

Bevezetés Tóbiás Szexuális Energiák Iskolájába:
Részletek a 2009. júliusi SES Frissítés anyagból.
Időtartam: 32 perc
PDF: 9 oldal.
Magyar Fordítás: Szabó Tamás és Thomázy Tímea
Ne feledjétek, hogy az egész SES anyagot, mely igen jelentős anyag, 2015-ben is frissítették, Adamus Saint-Germain új kiegészítéseivel. A 2015-ös Adamus frissítéseivel kiegészített bővített verziós tananyag jelenleg, magyar nyelvű tanfolyam formájában elérhető, mely tartalmazza az eredeti Tóbiás csatornázásokat is.
Letöltés: (PDF – magyar) és (MP3 – angol

Emlékszel?

Emlékszel?
(PDF)

Ebben a szívbemarkoló és mélyen megható csatornázásban, melyet Szöulban, Dél-Koreában vettek fel, Tóbiás újra meglátogatja a mindegyikünkkel külön-külön lezajlott beszélgetését, melyet akkor folytattunk le vele, még mielőtt erre a létidőre a Földre jöttünk volna. Tudva, hogy a legintenzívebb – és talán a legutolsó – földi tapasztalásra indulunk, melyet valaha tettünk, Tóbiás mindegyikünkkel eltöltött egy kis időt, hogy beszélgessen velünk a soron következő életidőnkről, és hogy szeretetteljesen búcsút vegyen, mielőtt visszatérünk még egyszer a Földre. E csatornázásnak a meghallgatása emlékeztet majd titeket Tóbiás mindegyikünkhöz fűződő hihetetlen szeretetére és arra, hogy hogyan ügyelt ránk és támogatott minket oly sokáig. Most, hogy ő is megkezdi visszatérését a Földre, felkínálja ennek a Shaumbrához fűződő mély kapcsolatnak az emlékét, a szív és a lélek meghittségét, mely soha sem szűnik meg.
Időtartam: 36:33 perc.
PDF: 13 oldal.
Magyar Fordítás: Telegdi Ildikó
Magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea
(magyar nyelvű PDF és angol MP3)
Letöltés: (PDF – magyar)

Adamus St. a párizsi támadásokról

Adamus a párizsi támadásokról
(PDF)

2015. november 13.-án, pénteken terroristák hajtottak végre támadásokat számos párizsi helyszínen. Körülbelül 129 ártatlan embelt gyilkoltak meg és további 352 sebesült meg a támadások során. A Fény Városának, a párizsi tragédia hírének hallatán az egész világon a fájdalom és a sokk hullámai gyűrűztek végig. Ugyanakkor, mindenfelé emberek álltak fel, hogy együttérzést, egységet és reményt nyújtsanak a Párizsra boruló sötétség közepette.
Adamus különlegesen vonzódik Párizshoz és Franciaországhoz. Saint-Germain grófként leélt utolsó életében, az 1700-as években, felnőtt életének számos évét élte Franciaországban utazgatva. Saint-Germain neve eggyé vált a stílus, a romantika, a művészet és Párizs misztériumával. Néhány órával a támadások után, mondta Geoffrey Hoppenak, hogy ő és számos más angyali lény Páriszban volt, hogy segítsen azoknak az embereknek, akiket meggyilkoltak, vagy akiket megsebesítettek a támadások és hogy segítsenek a búslakodóknak a vérontás után.
A következő napon, Geoffrey és Linda Hoppe leültek otthon, Adamussal, hogy egy mélyebb betekintést szerezzék a tragikus eseményhez kapcsolódóan. Jellemzően Adamus-os, hogy beszélt a támadásokról és a beszélgetést kiterjesztette a globális evolucióban szerepet játszó tudatosságra is. Mélyebb betekintést nyújtott a vallásokkal, az üzleti élettel és a politikával kapcsolatban is és Linda számos kérdésére is válaszolt, az imádkozással, a terrorizmussal és a jövővel kapcsolatban. Ez egy ingyenesen letölthető hanganyag (mp4). Nagyjából 30 perc hosszú. Reméljük, hogy valamiféle mélyebb betekintést, bölcsességet és megértést nyújt majd a legutóbbi párizsi támadásokkal kapcsolatban.
PDF: 11 oldal.
Magyar Fordítás: Telegdi Ildikó
Magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea
(magyar nyelvű PDF)
Letöltés: (PDF – magyar)

Ébredő istenséged 12 jele

Ébredő istenséged 12 jele
(PDF)

Tapasztaltatok már meg nehézségeket az életetekben, a testetekkel kapcsolatban, az elmétekkel, vagy az érzéseitekkel kapcsolatban? Nem bolondultok meg, és nem vagytok egyedül. Valójában minden rendben van.Most a hihetetlen nagy változások időszakában az emberek elkezdenek felébredni, mert hatalmas mentális-, fizikai-, érzelmi- és spirituális változáson mennek keresztül. Ez összezavarodottságot okozhat és aggodalomra adhat okot, hacsak nem tudjátok, hogy mi is folyik valójában. “Az Ébredő Istenséged Tizenkét Jele”-t, Tóbiás és Geoffrey Hoppe írta nem sokkal az után, hogy elkezdtek együtt dolgozni 1999-ben.
Időtartam: 32 perc
PDF: 9 oldal.
Magyar Fordítás: Thomázy Tímea
Letöltés: (PDF – magyar)

Bevezető a Merabhokba

Bevezető a Merabhokba
(PDF)

Ez az Adamus által nyújtott bevezető elmagyarázza a merabh eredetét és a célját. Ez egy szép ajándék önmagad számára, amely kvantumváltozást hozhat be a tudatosságba, a mély, belső előremozdulás szelíd és békés megengedését. Minden egyes merabh–ot az isteni részeddel való összekapcsolódás megszentelt pillanataként fogadva, megengedve és bízva abban, hogy minden energia megtalálja a saját megoldását és egyensúlyát.
Időtartam: 13 perc
PDF: 10 oldal.
Magyar Fordítás: Telegdi Ildikó
Magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea
(magyar nyelvű PDF és angol MP3)
Letöltés: (PDF – magyar

Silent Prayer (Csendes Ima)

Csendes Ima
(PDF)

Tóbiás és Geoffrey Hoppe a szerzője, a Csendes Ima egy imádság a benned lévő istenség felé.
Ez a bizalom, elfogadás és kegyelem imádsága.
Időtartam: 8:32 perc.
PDF: 1 oldal.
Magyar Fordítás: Thomázy Tímea
(magyar nyelvű PDF és angol MP3)
Letöltés: (PDF – magyar)

Adamus St. German - Dráma

Dráma
(PDF)

Drámát tapasztaltok az életetekben, vagy talán a körülöttetek élők életében? Ebben a rendkívül egyértelmű üzenetben, melyet a “Lélek háttérinformációi” című rádiós interjú során vettek fel, Adamus beszél életünkben lévő drámáról, hogy mi is az pontosan, miért foglalkozunk vele vagy veszünk részt benne, és arról is, hogy milyen lenne az életünk dráma nélkül. Ez egy csodálatos üzenet, mely szabadon megosztható másokkal is.
PDF: 12 oldal.
Magyar Fordítás: Telegdi Ildikó
Magyar nyelvi lektor: Thomázy Tímea
(magyar nyelvű PDF) Letöltés: (PDF – magyar)