A Szexuális Energiákról II.

Írta: Thomázy Tímea 2009/02/17

A Szexuális Energiák elnevezés nem a hagyományos értelemben vett szexualitással kapcsolatos. A jelenleg általánosnak mondható dualista világszemlélet alapján működő interperszonális viszonyok (emberi kapcsolatok) energiadinamikájának működéséről szól…

Milyen elvek szerint működik a fizikai bántalmazás, a lelki terror, vagy a zsarolás és akár a bűntudat-gerjesztés másokban? Mi a különbség a sajnálat és a teljes elfogadás között, a segítségnyújtás és a tiszteletben tartó támogatás között? Miként léphetünk ki ebből a régi, hagyományos fekete-fehér, férfi-nő, feminin-maszkulin rendszerből és hogyan lehet egy teljesen más minőséget megtapasztalni? A kétpólusú világ helyett a teljességet, ahol a bennünk létező maszkulin és feminin már nem csatározik és a teljes elszeparálódás következtében egyik rész sincs már száműzetésre ítélve.

Elengedve minden fájdalmat, régi sebet, traumát és önhibáztatást, behozhatjuk a teljes egységet az életünkbe, és a harmóniát teljes ÖNmagunkkal és a testünkkel, – melyet saját magunk számára „formáltunk olyannak amilyen” – ezzel teret engedhetünk az Új Energia beáramlásának az életünkbe. Elindíthatjuk a testünket az öngyógyítás és a teljes ön-kiegyensúlyozódás útján, mert a lelki egység megteremtése kihat a testre is. Minden, ami lelkileg velünk történik, a testben is láthatóvá válik. Megengedi a testnek, hogy újra ÉLJEN, hogy megújuljon…

Az Önmagunkkal való teljes egységben levés mindent megváltoztat és beindít az életünkben. Olyan lehetőségek kezdenek beáramlani, melyeket soha álmodni sem mertünk. Új képességeket fedezhetünk fel magunkban, melyek eddig elzárva, mélyen ledugaszolva voltak bennünk. Működni kezd minden bennünk és körülöttünk és megváltozik az élet, melyet eddig éltünk. Megengedi, hogy azok legyünk, akik valójában vagyunk.

I am, that I am

(Az Vagyok, aki Vagyok!)

Az Új Energia – a MESTER létről szól, és a teremtő, alkotó Mester megengedi az energiáknak, hogy szolgálják őt, hogy minden működésbe lendüljön körülötte és benne itt, az Új Energiában, mely már nem a régi elvek alapján működik…és melyet már a vitorlánkba foghatunk és használhatunk…ITT, a MOST Pillanatában.

 

Üdv mindenkinek!

Copyright © Thomázy Tímea 2009

_____

Képek: 
1. Anthony Butkovich www.abartist.com
2. Pegas www.crimsoncircle.com