A Szexuális Energiákról I.

Írta: Thomázy Tímea 2008.

„…Aki évtizedek óta él együtt (gyakran Eónokkal ezelőtti életeiből is az áldozati energiát hozza magával) a lelki, vagy fizikai visszaélésekkel, az nehezen tud megbirkózni ezzel az áldozati szereppel (pl. nők akiket minden életükben többször is megerőszakoltak). Új Energia ide- vagy oda! Bár tény, hogy az Új Energia szerint elvileg egyszer csak rá kellene jönnie az embernek a megoldásra és a technikára, melyet a kurzuson ad Tóbiás arra, hogy hogyan függetlenítsük magunkat energetikailag másoktól, és hogyan termeljünk saját magunk számára az energiát. De ez időigényes folyamat lehet – ezért ha valaki nem akar szenvedni az “áldozati szerepkörben” akkor érezni fogja, hogy kell-e számára ez a kézés, vagy nem!

Vírusunk még a halál után is velünk marad, ezért hozhatják az emberek ezt az áldozati energiát magunkkal már ősidők óta. Sokan, akik meghalnak ezért is nem tudnak Hazatérni, illetve átjutni a föld-közeli birodalmakon, mert a vírus miatt ott ragadnak…mindegy, hogy saját magunk, vagy más tartja ott az energiájukat…

Teljesen más a “másik oldal” amikor valaki cseszegetős, piszkálódó, másokat megalázó típus (ahogy az amerikaiak mondják abuser) és ezzel a technikával próbál meg energiához jutni! Az ebbe a típusú csoportba tartozó egyének soha nem jönnek rá, hogy bennük is van vírus, mert nekik semmilyen kellemetlenségük nem származik ebből a “táplálkozási formából”. Egészen addig a pontig, amíg a körülöttük lévők egyszer csak meg nem próbálnak lekapcsolódni. Amikor nem akarják többé táplálni és energetikailag támogatni őt, mérhetetlen haragra gerjednek és megpróbálnak tenni a dolog ellen, vagy elmennek máshová “kajálni”, vagy ha sehol sem tudnak “figyelmet kapni” akkor megérinti őket a változás szele, de előtte azért még mindenféle technikához folyamodnak, még áldozati szerepkört is felveszik, csak hogy kapjanak “VALAMIT” (hungry Hungarians – éhes magyarok…ahogy Adamus St. Germain fogalmazott…)

Valójában ez az iskola nem egy gyógyszer! Ez a kurzus csak, azért mert részt vesz rajta valaki nem fogja eltüntetni a bennünk élő, ha úgy tetszik “vírust”! Viszont ad egy használati útmutatót ahhoz, hogyan sorvasszuk el a bennünk élő “élősködőt” és szép lassan a technikát alkalmazva elsorvaszthatjuk, és végül megszüntethetjük. Ez valójában a kurzus és a saját munkánk mellékterméke lesz, mert az iskola valódi célja az, hogy megtanítson arra, miként függetlenítsük magunkat energetikailag, és hogyan vegyük észre, hogy hoppá ez most a vírusom volt…mozgolódik, ezt és ezt akarja, hogy tegyem, annak érdekében, hogy életben maradjon, és ne szűnjön meg ez, az oly régóta tartó “SZIMBIÓZIS”. Bár ebben az érdekes kapcsolatban általában mi húztuk a rövidebbet (magas az öngyilkosok száma).

A képzés segít kinyitni a bennünk lévő, oly régóta lezárt kapukat, hogy teljesen magunkba integrálhassuk a többi dimenziós aspektusainkat és kinyíljunk minden dimenzió felé és az ősi Atlantiszi tudást, újra megtaláljuk és engedjük áramolni magunkban.

Még valami, ez a Tóbiás által vírusnak nevezett valami, azért lett vírus névre keresztelve, mert úgy terjed, mint egy vírus, ha valakitől energiát vesznek el, vagy belekeveredik egy ilyen, adok-veszek játékba, a végén mindenki játszik, mert ez a dualista rendszer energia-megmaradásának és energiahiányának a velejárója…”

Copyright © Thomázy Tímea 2008

(Thomázy Tímea – Részlet a www.shaumbra.wire.hu Fórum: Szexuális energiák iskola Topikból.)

Kép: Anthony Butkovich www.abartist.com