Mi a csatornázás (Közvetítés)

Írta: Geoffrey Hoppe (2009.)

A csatornázás (közvetítés) a kommunikáció egy természetes formája az emberek és az angyali létezők, természeti szellemek, nem fizikai entitások, vagy akár állatok és házi kedvencek között. A csatornázó (közvetítő) személye nagyon hasonlít egy (szinkron)tolmácshoz, vagy fordítóhoz. Ők megengedik saját maguknak, hogy megérezzék, vagy érzékeljék a más lények, létezők kommunikációját. A csatornázó, a kommunikációhoz emberi szavakat kapcsol, hogy saját maguk és más emberek is megértsék.

A csatornázó választhat, hogy kit, vagy mit akar csatornázni. Mindaddig, amíg a másik fél érdekelt a kommunikációban, a kapcsolat létrejön, és a csatornázás elkezdődhet. Például, sok ember csatornázza Mihály Arkangyalt. Ha beleegyezik, hogy kommunikál a csatornázóval, akkor a non-verbális információk folyása megindul. A csatornázó egy intuitív, vagy érzés szinten kapja az információkat és aztán az elméjük átalakítja a nyers információt szavakká. A nép hiedelemmel ellentétben, az entitások általában nem használnak emberi nyelveket, mert azt esetlennek és ügyetlennek tekintik. Üzenetük gazdagabb lényegét közvetítik a szenzoros érzések egy elegáns sorozatán keresztül.

Egy másik népszerű tévhit az, hogy a csatornázónak mély transz állapotába kell esnie, vagy átadnia a testét és/vagy elméjét az entitás számára. De a csatornázás igen hasonló bármilyen másik fajta, akár szóbeli, testbeszédi, illatbeli, vagy művészi kommunikációhoz. Ezek mindegyike üzenetet közvetít, a fogadó megértésének tárgya pedig az üzenet. Ma a leginkább ismert csatornázók, mint Carroll (Kryon), Steve Rother (a Csoport) és Ronna Herman (Mihály Arkangyal) tudatos csatornázók. Tudatában vannak saját maguknak és a teremben zajló tevékenységeknek. Az érzéseiket és a figyelmüket arra az entitásra összpontosítják, akit közvetítenek, és az után lefordítják az üzenetet. A kortárs csatornák (közvetítők/csatornázók) általában nem hagyják el a testüket, vagy adják át az elméjüket a kommunikációs folyamat során.

A háziállatok csatornázása a legkönnyebb formája ennek a művészetnek. A háziállatok, természetesen nem használják az emberi nyelvet, de egy igen erős vágyuk van arra, hogy kommunikáljanak az emberekkel. Egyszerűen engedje el annak a koncepcióját, hogy szavakat fog hallani és engedje meg magának, hogy „érezze” a házi kedvencét. Ahogy megnyitja magát az érzéseknek, az elme természetesen el fog kezdeni egyszerű szavakat, vagy kifejezéseket kapcsolni az érzésekhez, így az emberi tudatossága rendelkezni fog a kommunikáció egy jobb megértésével. Ha vissza akar kommunikálni a házi kedvencének, el kell engednie a szavak használatának koncepcióját. Helyette engedje meg, hogy kinyíljanak az érzései és áramoljanak a kedvence felé. E típusú kommunikáció korai szakaszaiban, segíthet, ha képeket imaginálunk (képzelünk el), vagy vizualizálunk, amikor kommunikálunk a kedvencünkkel. Ahogy magabiztosabbá és jártasabbá válik a házi kedvencével való csatornázásban, az információ igen gyorsan és könnyedén fog áramolni és nem lesz vágya arra sem, hogy képeket, vagy imaginációkat használjon.

Néhányan félnek a csatornázástól (közvetítéstől), mert nem értik a folyamatot, vagy azt gondolják, hogy negatív, vagy sötét entitások is bejöhetnek. De a csatornázónak megvan a választási lehetősége, hogy kit, vagy mit akar csatornázni, ahogy abban is, hogy kit akarnak barátjuknak, vagy üzleti partnerüknek választani. A csatornázó ragaszkodhat ahhoz, hogy tudja a nevét, vagy az eredetét bármelyik entitásnak, vagy angyali lénynek, aki kommunikálni szeretne vele. Tapasztalt csatornázók (közvetítők) megértették, hogy csak azért, mert egy entitás kommunikálni akar, nem jelenti azt szükségszerűen, hogy felvilágosult is. A csatornának (közvetítőnek/csatornázónak) észlelnie kell önmagában az entitás megvilágosodottsági szintjét és az információinak értékét. Néhány entitás csak cseverészni akar; mások elvárásokkal vannak; és rengeteg entitás is van, akik megvilágosult vezetést és irányítást és tanácsadást szeretnének nyújtani.

Magyar fordítás: Thomázy Tímea

Forrás: http://www.crimsoncircle.com