TUDATOS élet útján – A SES megtapasztalása

Írta: Lengyel Andi 2009/02/07

 

Elmentem és megváltozott az életem, az életemhez való viszonyom. Olyan mintha keresnél valamit és odajön hozzád egy kedves barát, „nézd ezt kerested ugye? Erre a kérdésre kerested a választ!” Nyisd ki jól a füled, figyelj, a tested küzd. Nem akarja, hogy meghalld, mert a vírus, az sosem alszik.

Bennem sem aludt, megfogott és beletaszított egy akváriumba. Tele forgáccsal, mocsokkal, és körülöttem ezer meg ezer mókus taposta a véget nem érő kereket. Ott voltam, álltam és néztem és nem akartam elhinni hogy ez lesz az életem. Egy üveg fal… robot lét… Azt mondják ez a tapasztalás, lelkünk tapasztalása. Ki jobbról balra ki visszafelé tekeri, van aki nem tekeri csak ül a sarokban Ő másokból táplálkozik. Ő a hajléktalan, a mókus … a mókus az aki Te vagy , vagy voltál. Igen egy kétségbeesett mókus voltam. De rátaláltam a válaszra a kérdéseimre, és az akvárium szépen lassan elkezdett leomlani, helyette a végtelen tér, a friss levegő, a boldogság áramlott be. Kinőtt a szárnyam, és elkezdtem repülni.De, hogy is történt ez… egy harc volt Vele. Rettegett a változástól, mindent szó szerint mindent elkövetett. Meggyőztem, hogy nem lehet a mókusvilág a lét értelme. Jó ezt megemésztette… De fogott és a nullára taszított. Belevitt az „éppen elég játszmába”! Mi ez? Biztos Te is jól ismered. Mindig annyi, jön mindig akkor amikor éppen kell. Se több se kevesebb. Amíg nincs addig stresszelsz idegeskedsz… ha jön örülsz mint majom a farkának. Boldog vagy. Imádod ezt a játékot. Kiszállsz? Mert kiszállhatsz. De ezt sokan nem tudják. Eddig én se tudtam… DE sokan nem szállnak ki, én se szálltam ki. Így is éppen csak jön, mi lenne ha még csak nem is venném komolyan, vagyis még csak nem is stresszelnék… Jajj, és jön és igen és CSIPOG a fülembe.Döntöttem elég! Ez így nem mehet tovább, ez nem élet, bár már szabadon, de éppen elég játszmába ragadva azért mégsem az igazi. Döntöttem elmegyek és megtanulok lélegezni. Mielőtt leadhattam volna a jelentkezésemet, aktiválódott! Ellopták a tárcám, benne az összes készpénzem, kártyám, minden. Ekkor lett elegem és csak azért is elmegyek. Csipogott az elmémben ott hátul mert egész oda szorítottam. „Hogy nem teheted meg nem mehetsz, nem engedheted meg magadnak… „A francokat nem! És elmentem. Megtanultam 2 csodás nap alatt lélegezni, le oda ahol lakik. Iszonyat rémület fogta el. Mégjobban érvényesítette az éppen elég játszmát amibe belevitt. Hála a légzésnek, anyagilag helyrejöttem, és elmehettem a SES-re. És itt megnevezték Őt. Vírus, Mr V. Nem akarja hogy rájöjj egy gyönyörű angyal vagy. Ő csak táplálkozni akar, BELŐLED! És belőlem is akart…Nézzük csak mi minden változott:

– először ami nekem nagyon sokat segített, megszűntek a görcseim mens. idején. Mr V. (én csak így hívom) el akarta hitetni velem, hogy egy selejtes nő vagyok. Nő? ÁÁÁ valami olyasféle. De milyen nő az, aki nőiességét, a megtisztulását minden hónapban haláltusaként éli meg? Tud e így nő örülni nőiességének? Szent méhének? NEM! Tud egy nő ezek után boldog lenni azzal hogy nőnek született? Tud e ezek után nőként viselkedni, szeretkezni, boldoggá tenni egy társat, nőiességével? NEM! De miután Mr V. Le lett leplezve, ez is felszínre került. És mind mind szépen lassan ahogy definiálva lettek, úgy meg is szűntek! Nincs több görcs! Életem első menstruációja volt, mely megszentelve a maga áldottságával, szeretetével, végre arról szólt amiről kell: a megtisztulásról, a nőiességről.

Miután megéltem életem első csodáját, rájöttem, hogy nincs itt gond, tökéletes vagyok és gyönyörű a magam módján. Teljesen kinyíltam a párom felé és együttléteink teljesen új megvilágításba kerültek, teljesen új érzelmekkel. El sem tudom képzelni hogy a korábbi 7 év, hogy lehetett ennyire üres. Élek, Élünk. Együtt harmóniában boldogságban!
Ez volt a legszebb ajándék ami a SES után történt.

– Mi volt még, nézzük csak. Akárhányszor ráeszmélek hogy ez Mr V. Aki csipog az agyam hátsójában, mindig minden megváltozik. Lényeg hogy ismerd fel működés közben!
Nemrég ügyfelekhez mentem estefelé volt már, előtte megjártam 5 helyet. Utaztam rengeteget. Hulla fáradtan lépdeltem, rájöttem hogy bankban elírták a házszámot. Teljesen kiakadtam, szitkozódtam, rájöttem hogy hulla fáradt vagyok, és a spirál elindult! TUDOD a sipirálvasút. Felülsz rá, elindul és mélyebbre és mélyebbre visz saját magadba zuhansz és ha nem ébredsz fel… bizony magadba zuhansz és mellé esel szindrómában találod magad. Na én hála a SES-nek rájöttem hogy ez nem ÉN vagyok! ÉN imádom a munkám, szeretem az ügyfelem, és imádom hogy nem egy irodában gubbasztok, és egy elírt házszám, na akkor mi van. És TATATAAAM egyből visszajött az energiám! Egyből mosoly került az arcomra, egyből szökellve mentem az ügyfélkémhez, és alig vártam hogy belevethessem magam a papírmunkába! Ismerd fel hogy Mr V. in action! És minden megváltozik!

– Egész pici baba korom óta rettentően fázós vagyok. Hazavittek a kórházból április közepén bazi nagy pólyában és én ordítottam. Nem tudták mi bajom van odakint napsütés, 20-25 fok, én beöltözve. Anyum betakart még egy pokróccal és láss csodát elhallgattam. Ezt a szokást egész a SESig meg is őriztem. Mr V. Imádja ha elesett vagy, és sajnáltatod magad. Mert mikor fázol a figyelem központja leszel egy olyan helyen ahol ez nonszensz! Hihetetlen de én képes vagyok egy 25 fokos szobában is fázni. Egy 100 fokos szauna nem izzasztott meg. Táplálkozik, zabál… belőled mert reszketsz, a többiekből mert ott sertepertélnek körülötted – jajj, hogy imádja… Felismertem hogy ez egy bazi nagy energia-vámpírkodás! És fogtam belőttem magam a 26-27 fokról a 19-20 fokos alaphőmérsékletre! Innentől kezdve a -15 fokban is mikor egész nap úton voltam, meg se éreztem a hideget. Egy szobában nem fagyok meg. Nem kell babusgatni, takargatni. És a szaunát se kívánom, minek az a bazi nagy meleg 😀

– Leépített az energiavámpír táborom. Egyik kollegámmal megszakítottam a kapcsolatot, illetve édesanyám is teljesen lecsatlakozott! No nem a kapcsolat szakadt meg, csak nem tud táplálkozni, így a beszélgetések semlegesek lettek. A nagyi se zsarol már, egész jó érzés már hozzá menni. A lakótársnőm sincs hatással rám, hiába nyüsszög és keresi a réseket a szokásos panaszkodással, rendíthetetlen vagyok, és lepattan minden, így ő visszamegy a szobájába.

– Emlékszem úgy mentem SESre h utálok ott lakni ahol lakom. Már az okára sem emlékszem, és a vírust se tudtam erre deffiniálni, mégis hatott mert innen is eltünt. IMÁDOM a kis kuckóm, imádom a virágaim, ahogy az asztalomtól látom a hajnali napfelkeltét, ahogy tavasz révén jönnek vissza a kismadarak és csipognak. Ahogy a hajnali napfény virágra fakasztja az orchideám. Szerintem egy ember sosem a környezetét utálja, hanem a viszonyt és az érzéseket amik oda kötik, fűzik. És ha megváltozol Te is és az érzelmeid, akkor nem is a környezet lesz a fontos hanem TE magad! És ha te boldog vagy és harmóniában vagy akkor minden OK!

– Egyik nap arra eszméltem, – ez most volt egy héttel ezelőtt – hogy bár az „éppen elég” játékból ugyan kiszálltam, de egyidejűleg sikerült leülni egy „játszunk mínuszt” asztalhoz, ahol a játék lényege, a hogyan éld fel megtakarításod. Na erre eszmélve magamba roskadtam. Elszomorodtam, belázasodtam, és tüszős mandulagyulladásom lett kb. 1.5 óra leforgása alatt, a világvégét éreztem. Tudod ha Mr V.-t nem hagyod élni és mindenhol csak leleplezed, őrült mód jön elő, egy egész hadsereggel támad. Annyira rosszul voltam, hogy lefeküdtem és csak lélegezni tudtam. Le mélyen a pocakomba, és a biztonságos teret választottam ahogy azt kell. (SESen tanulható.) Biztonságos tér, egyensúly. És ekkor sérthetetlen vagy. Csak lélegeztem jó 1,5-2 órát, majd elaludtam. Másnapra kutya bajom se lett!

2 napja olvastam egy könyvben: trombozis és infarktus ez a két olyan betegség amit nem valami okoz, kivált, vagy megelőz, hanem az elme kreálja! Ha feladod, elindul a lejtőn a kocsi. Csak lélegezd a biztonságot és az egyensúlyt, válassz tudatosan és meglátod, meggyógyulsz mindenből.

____
Fotók: Thomázy Tímea – 1. Tengerparti Királynő, 2. Hortenzia