GYIK – Tudatos Babatervezési Programm

Gyakran Ismételt Kérdések:

DWB_borito_fotoMit várhatok a spirituális Adúlával végzett munkától?

Az Adúla találkozni kezd az anyukával (vagy egy párral) mielőtt a fogantatás megtörténik. A szülő, vagy szülők fogantatás előtti információkat és instrukciókat fognak kapni az Adúlájuktól.

A terhesség minden trimeszterének, megvan a maga speciális kapcsolat-építő, alakító munkája, mely elvégzendő. Az anyuka, vagy mindkét szülő, az Adúla oktatása által megtanulják, hogy mit is kell tenniük a kapcsolat megerősítéséhez a még meg nem született babájukkal.

Az Adúla megfelelő rendszerességgel találkozik a klienssel (kliensekkel) a terhesség ideje alatt és instrukciókat nyújt a a szülők számára, hogy saját maguknak mit is kell tenniük.

Mit várhatnak el a szülőtől, vagy a szülőktől?

Az Adúla instrukciókat nyújt a szülőknek, hogyan állíthatnak fel egy biztonságos és szent teret önmagukban, ahol összeköttetésbe léphetnek az érkező babával. További instrukciókat is fognak kapni, mely segíteni fog nekik önmaguk gondozásában, ápolásában a teljes folyamat alatt.

Mit tudhatunk az apa szerepéről?

Az apa egy fontos és megbecsült partner ebben a munkában. Azonban nem mindig lehetséges, hogy az apa is részt vegyen és ebben az esetben teljesen indokolt, csupán csak az anyával végezni a munkát.

 Dolgozhat-e az Adúla egy anyával, vagy egy párral, amikor már a terhesség létrejött?

Igen. Az Adúla elkezdheti a munkát az anyával egészen a terhesség harmadik trimeszterének kezdetéig.

Meddig, milyen hosszan dolgozhatok az Adúlával?

Miután a gyermek megszületett, az Adúla folytathatja a munkát a szülőkkel és a babával, egészen a születés utáni kilencedik hónapig, segítve a babának behozni az isteni energiája, a lelke teljes potenciálját.

Melyek azok az előnyök, melyek ebből a munkából származnak?

A szülők megtanulják a tudatos választás fontosságát, valamint annak hatását a fogantatásra és a terhességre. A szülők tanulnak a születéshez társult energiák természetéről is és arról, hogy tehetik lehetővé, hogy a születés folyamata egy csodálatos folyamattá bontakozzon ki.

Talán a legnagyobb előnye az, hogy a szülők érezni fogják a spirituális kapcsolatot az érkező gyermekkel, mely nem csak nekik lesz jótékony hatású, de természetesen a még meg nem született babának is.

Bővebb információt itt olvashat még a DreamWalker Születés segítő képzésről, illetve a Tudatos Babatervezési Programról, kérje részletes csomag árlistánkat!

Képek:

1. DreamWalker Születés logo Forrás: www.crimsoncircle.com