A Biztonságos Tér

Nyomtatás Letöltés PDF-ben

Írta: Geoffrey Hoppe

A „Biztonságos Tér” az egyik legegyszerűbb és leghatásosabb fogalom, melyet Tóbiás megosztott a Shaumbrával. Ez egy alapeszköz, melyet Linda és én minden Crimson Circle (Bíbor Kör) tanfolyam, vagy iskola megkezdése előtt használunk. Amikor a Shaumbra bejön a hidegről (a 3D-s világból) érezhetem az energetikai falakat a résztvevők körül. Ezek az akadályok a külső világ durvaságának és intenzitásának az eredményei. A Shaumbra az érzéseiket és tudatosságukat körül vevő védelmi rétegekkel jön be a rendezvényterembe, mintha egy személy pulóverek rétegeit és vastag kabátokat viselne a hideg időjárás kivédésére. De a védőkorlátok valójában lekorlátozzák egy személy tudatosságát és érzékenységét.

Ahogy elkezdjük a légzést, mi meghívjuk a résztvevőket a Biztonságos Tér megteremtésére. Ez könnyen megtehető, annak választásával. Nincs szükségünk sok hókusz-pókuszra, nincs szükségünk a fehér fény védőbuborékára és még arra sincs szükségünk, hogy elkergessük a kísérteteket és a kiegyensúlyozatlan energiákat. Ez a MI Biztonságos Terünkké válik és ezen belül megnyílhatunk és Önmagunk lehetünk. A Biztonságos Térben nem vehet el tőlünk semmit más ember, vagy más entitás. Megnyílhatunk és kiterjeszthetjük a tudatosságunkat, az érzéseinket és érzékeinket és a szívünket anélkül a félelem nélkül, hogy valaki, vagy valami bezavarna, belénk tolakodna.

A Biztonságos Tér egy energetikai áldás lett néhány keményebb transzformációs iskola vezetésénél, mint a Szexuális Energiák, DreamWalker Halál-járás és a DreamWalker Felemelkedés. A diákok sokkal nyugodtabbnak érzik magukat, mely lehetővé teszi, hogy egy mélyebb szintű személyes tapasztalaton menjenek keresztül. A hivatalos Shaumbra Intézet oktatókat kiképezzük természetesen az iskoláik vezetésekor alkalmazható Biztonságos Tér használatára. Ez megváltoztatja az egész rendezvényhelyszín dinamikáját, tehát a diákjaik egy mélyebb személyes szinten élvezhetik az iskolát.

A Biztonságos Tér, a mindennapi élet bármely területén használható. Egy egyszerű, tudatos döntés meghozatalával megteremthető és és belélegezhető a lényetekbe. Amit tesztek, valójában az teremt számotokra – és a jelenlegi pillanatotok számára – egy Biztonságos Teret, sokkal inkább, mint megpróbálni biztonságossá tenni egy szobát, egy épületet, egy autót, vagy bármilyen fizikai területet. A Biztonságos teretek lehetővé teszi számotokra, hogy érezzetek és megtapasztaljatok minden energiát körülöttetek, hasonlóan Adamus Saint-Germain 2008. márciusi csatornázásához a „belemerüléssel kapcsolatban”, mialatt egyensúlyban és teljességben megmaradunk.

Én tudatosan választom a Biztonságos Teret mindig amikor az autómba szállok, amikor Linda és én repülőn utazunk, emberek nagy tömegében (mint például egy bevásárló központ), amikor az Internetezni kezdek (ami tele van rengeteg energiával!) és bármilyen tevékenység közben, mely egyébként intenzív energiákat foglal magába. A Biztonságos Tér emlékeztet engem arra, hogy én vagyok aki választ és az aki az én valóságomat megteremti és arra, hogy én választom, hogy a Most pillanatában maradok, egyensúlyban és tisztán. A Biztonságos Tér választásának egy idő periódusa után, annyira integrálttá válik az életetekben, hogy folyamatosan a Biztonságos Térben fogtok tartózkodni. Válasszátok a Biztonságos Teret, lélegezzétek be – és élvezzétek az életet!

Fordítás: Thomázy Tímea ©2009

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?