Tudatos Lélegzet

NewBreath_banner2Nyomtatás Letöltés PDF-ben

Norma Delaney

Az Új Energiás Élethez a Tudatos Lélegzet nyitja meg az utat. A tradicionális légzés a túlélésben tartja beragadva, illetve leragadva az embert. A tradicionális légzés az elmére, a vállakra, a mellkas felső részére és a nyakra összpontosít, melyek a félelem tárolópontjai.

Fogadja be az orrán keresztül beáramló és a test nedvesítő útvonalait beutazó Lélegzetet. Ez a Lélegzet nedvességet hoz a test belsejébe. Tudatos Lélegzetként beutazik a hasába és a központjába, mely felébreszti a Lelke és a fizikai ember közötti kapcsolatot. Ez felébreszti az érzékelés képességét. Az érzékelés a (spirituálisan) felébredt ember intuitív és erőteljes képessége.

Az érzések és az élet kapuja az érzékelés. Az érzelmi hullámvasutak nem az érzés eszközei. A félelem és a túlélés, a régi energia félelemösvénye. Az érzékelés, az a számunkra felkínált tapasztalat, amikor az elme betanult félelme helyett készek vagyunk megengedni a Lelkünk/Szellemünk számára az ön-vezetését.

Rengeteg elsajátítható légzésforma létezik; szülési-, jóga-, sport- és egyebek. A Garret és én általam használt Légzést Kuan Yin tanítota nekem. Ez az a Légzés, amelyet Tóbiás és St. Germain is ösztönzött. Ez, egy Integrációs célú Légzés. Ez a légzés az egyetlen eszköz, amit arra használunk, hogy teljesen integráljon egy olyan személyt, akit Többszörös Személyiség-zavarral diagnosztizáltak. Ez az a Légzés, amit Kuan Yin fizikai életbe való beintegrálására használtunk.

Nem számít az életkora, vagy az életútja a Tudatos Lélegzetet befogadásához. az Életbe vezető út az az Integrációhoz vezető út. A Mesterek által járt ösvény valójában a Tudatos Élet. Az Új Mester számára a Tudatos Lélegzet az Új Energia útja.

Copyright © Norma Delaney 2004-2009

______
Fordítás: Thomázy Tímea 2009.