Miről tanulhatunk a tanfolyam során?:

 • “A teremtés történet, ahogy sohasem hangzott el…. most egy igazi angyal elbeszélésében.”
 • Hogyan és miért szeparálódtunk a Szellemtől?
 • Mi történik az angyali birodalmakban?
 • Egy újszerű és felüdítő képet nyújt számunkra arról, hogy miért jött létre a föld és miért választottuk, hogy ide jöjjünk?.
 • Visszaemlékszünk és megtapasztalajuk az EGYség eredeti állapotát.
 • Hogy és miért hagytuk el az Otthont?
 • A tűzfal újra megtapasztalása.
 • Újratapasztalása annak, hogy milyen volt, amikor felébredtünk az Ürességben és éreztük, az ürességet és a magányt, valaminta saját identitásunk felfedezésének derűjét.
 • Az Omniverzumlétrehozása és az 144 000 spirituális család és a Ark Rendjének kialakítása.
 • Milyen volt elhagyni az angyali birodalmakat, hogy a Földre jöhessünk?
 • Az újratapasztalása annak, hogy milyen volt először biológiai formában leszületni;
 • A lemúriai életeink emlékei;
 • Atlantisz örömei és fájdalmai;
 • A mélyebb megértése annak, hogy miért vagyunk itt ebben az életben.

“A teremtés történet, ahogy sohasem hangzott el….
most egy igazi angyal által elmesélve.”

2009. júniusának végén Tóbiás utolsó Iskoláját egy Shaumbra Csoportnak mutatta be Breckenridgeben, Coloradóban. Az új “Angyalok Utazása Iskola (Journey of the Angels)” most csatlakozik Tóbiás többi kínálatához, mint a spirituális információ és megvilágosodás igazi klasszikusaiként a Szexuális Energiák Iskola és az Aspektológia™.

A legtöbben azok közül, akik részt vettek Breckenridgeben, már ismerős volt számukra Tóbiás I. Iskolája – A Tűzfal, a II. Iskola – Érkezés a Földre, és a III. Iskola – Az Élet Élvezete. A résztvevők tudtak az “Angyalok Utazásáról”, mely ezeknek a megelőző iskoláknak lenne a gyűjteménye. De senki sem volt igazán felkészülve arra, hogy mi fog kibontakozni az elkövetkező három napban.

Ez talán az elmúlt 10 év végső termése volt Tóbiás számára. A 11 csatornázás mindegyike friss volt és velős, és a Tóbiás által behozott energia is tisztán érezhető és megtapasztalható volt. Tóbiás vissza viszi a hallgatókat a “kezdethez,” melyet a “Minden ami Volt,”-nak hív, így valóban emlékezhetünk és megtapasztalhatjuk az Egység eredeti állapotát.

Innentől Tóbiás emlékeztet minket arra, hogy hogyan és miért hagytuk el az Otthont és elvisz minket a Tűzfal megtapasztalásába. Ez az ahogy utal arra a pillanatra, amikor milliárdnyi darabra össze voltunk törve és elképzeltük mindazon potenciálokat, melyeket valaha megtapasztalunk.

Tóbiás segít számunkra emlékezni arra, milyen volt a Semmi/Üresség felébredése, érezve az ürességet és magányosságot, természetesen mint a mi saját identitásunk felfedezésének örömét. Az omniverzum teremtésével, a 144 000 spirituális család és az Ark Rendjének kialakulásával folytatja az utazást.

Végül, Tóbiás emlékeztet minket arra, milyen is volt elhagyni az angyali birodalmakat, hogy a földre jöjjünk. A hallgató rengeteg dolgot újra megtapasztal – milyen volt először biológiai alakba beleszületni; lemuriai életeink emlékeit; Atlantisz örömeit és fájdalmait; és végül, a mi modern időszakunkat, sőt egy mélyebb megértését annak, hogy miért is vagyunk itt ebben az életidőben.

Ez a teremtés története, mely korábban nem hangzott el, most egy igazi angyal által került megosztásra velünk. Elmagyarázza, hogy hogyan és miért szeparálódtunk el a Lélektől, segít megértenünk mi történik az angyali birodalmakban, és egy új és friss képet nyújt arról, hogy miért is teremtődött a föld és miért is választottuk, hogy ide jöjjünk.

Az Angyalok Utazása (Journey of the Angels) egy spirituális epika. Ez a Teremtés A-tól – Z-ig magyarázata és felfogása. A hallgató valójában bármi másnál jobban, újra meg tudja tapasztalni a saját személyes utazását ennek a remekmű történetnek az energiájában. Sokkal többet, mint csak egy audió/videó felvétel szavait, az Angyalok Utazása (Journey of the Angels) a felébredés és a vissza emlékezés megtapasztalása.

Az Angyalok Utazása Iskola 2010. évtől elérhetővé válik Hivatalos Shaumbra Intézet oktatók által levezetett, 11 videó csatornázást magában foglaló 3 napos Iskola formájában. Az Iskola magában foglalja a csatornázások teljes szövegkönyvét (PDF formátumban) az oktatók által koordinált feladatokat és csoport beszélgetéseket.

Ez egy alap Tóbiás kurzus minden Shaumbra számára – vagy bárki számára – aki szeretné megérteni az ő angyali történetét. Néha kihívást jelenthet, időnként nagy kényelmet és visszaemlékezést fog nyújtani, talán könnyeket, vagy mosolyt hoz elő, de így vagy úgy az Angyalok Utazása (Journey of the Angels) MÉLYEN MEG FOG ÉRINTENI.

Ebben az intenzív 2½ napos kurzusban, Tóbiás egy átfogó teremtés történetet mesél el és beszél az angyali eredetünkről. Ahelyett, hogy „bukásnak titulálná” ezt – ahogy általában hallani szoktunk erről – Tóbiás azt mondja, hogy mi küldetésképpen jöttünk a Földre azért, hogy segítsünk megoldani egy dilemmát, mely az egész Teremtést befolyásolta. Újra átélve a kihívásokat, szembenézünk a nem fizikai valósággal, de most egy sokkal lelassultabb és sűrűbb valóságként megtapasztalva azt – ezzel megteremtettük, hogy rátaláljuk a megoldásra, hogyan is hozzuk be a szabadságot az egész teremtési folyamatba.

Talán még ennél is fontosabb, feleleveníteni és végül megérteni a saját angyali eredetünket és a gyakran a traumatikusnak tűnő élményeket, melyek az út során értek minket. Képesek vagyunk újraírni a történeteket, melyek meghatározták és megteremtették tapasztalatainkat itt a Földön. Ez felszabadít minket, hogy egy kegyes és örömteli életet teremthessünk magunknak ebben az életidőben, úgy ahogy Tóbiás is mondja: „A jövő, a meggyógyított múlt.”

A tanfolyam tizenegy DVD-s csatornázást tartalmaz, a Bíbor Tanács Tóbiásától, Geoffrey Hoppe közvetítésében, valamint oktatók által vezetett gyakorlatokat és beszélgetéseket.

Nyelv: Angol nyelvű DVD-k magyar felirattal, beszélgetések: magyar és/vagy angol, vagy portugál, spanyol, szlovén, horvát, szerb, vagy német nyelven (ez ügyben lépjen kapcsolatba az oktatókkal).

Program:
Első nap: 16:30 – 17:00 – Regisztráció
Első nap: 17:00-21:00
Második nap: 10:00 – 17:00
Harmadik nap: 10:00 – 16:00

Korábbi résztvevők tapasztalatai:

“Minden kérdés, ami az életemmel kapcsolatban az utóbbi pár évben felmerült, egyszerűen megoldódott a hétvége alatt.”
“Így vagy úgy, de minden tanfolyam visszahoz minket a saját egységünkhöz, ez volt számomra az utolsó.

Megjegyzés: A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más tanfolyam elvégzése ahhoz, hogy az Angyalok Utazása tanfolyamon részt vegyenek.

Angyalok Uzatása Iskola ismertető videó :

Megjegyzés: Előfordulhat,  a magyar nyelvű felirat megjelenéséhez, a video elindítása után rá kell klikkelni a lejátszó “Captions” gombjára (jobb alsó sarok, balról a második gomb) ki kell választani a magyar nyelvet is és engedélyezni kell.