A tanfolyam keretén belül tárgyalt témák:

• Energia management azaz, a Szexuális Energiák természete és eredete.

• Hogyan használják a Szexuális Energiákat kontrollálásra, manipulálásra és elnyomásra.

• A Szexuális Energiák használata, az azokkal való visszaélés és a Karma kapcsolata.

• Hogyan hozhatnak létre blokkokat a Szexuális Energiák, az ember életében.

• Hogyan tudnak megszabadulni az áldozatok és a visszaélők, a Szexuális Energiák fogságából.

• Hogyan lehet azonosítani és felismerni a Szexuális Energiákat az ember életében.

• Hogyan kerülhető el, a Szexuális Energiák csapdája.

• Hogyan lehet elengedni a Szexuális Energia „vírust”.

• Hogyan hozható létre egy szent és spirituális tapasztalat saját magunkkal.

Ez az erőteljes és intenzív három napos tanfolyam a testi, pszichológiai, pszichés és szexuális visszaélésekre koncentrál, valamint az egyéni feminin és maszkulin aspektusok újra-kiegyensúlyozásáról szól. A két archetípikus energia kölcsönhatásával kapcsolatos mély információs tapasztalatot is magában foglal a tanfolyam. Ez megmutatja, hogy bármilyen ilyen energia egyensúlytalanság, hogyan hat a személyes életre és az emberi kapcsolatok minden területére, mint pl. a partnerkapcsolatok, család, társadalom, üzletet, politika és vallások. Ebben az anyagban Tóbiás információt nyújt azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet a mélyen beágyazott energia sebeket feloldani és elkezdeni élvezni az életet egy új módon.

Az első Tóbiás Szexuális Energiák Iskolát 2006. februárjában tartották, a kaliforniai Del Marban. Az eredeti csoport 80 résztvevőből állt, akik testi és/vagy pszichés visszaéléseket tapasztaltak az életükben. Tóbiás (egy angyali entitás, akit Geoffrey Hoppe csatornázott, közvetített) beszélt a szexuális energia „vírus” eredetéről, megjelenési formáiról, tüneteiről és gyógyításairól. Azóta Tóbiás bemutatta az anyagot több helyen az USA-ban, Ausztráliában, Japánban és Európában. 2006. végén kiképezték a tanárok első csoportját, hogy a három napos Iskolát vezessék, miközben Tóbiás eredeti DVD-it használják. Ma világszerte több, mint 100 igazolt tanár van.

Azok az emberek, akik a Szexuális Energiák Iskolába jártak, azt mondták, hogy ez volt az egyik legfontosabb tanfolyam azok közül, melyekbe valaha jártak.

A tanfolyam hasznos lehet:

  • Bárkinek, akinek az életére hatott a fizikai-, vagy pszichikai visszaélés, elnyomás, megaláztatás.
  • Azok számára, akik véget akarnak vetni az elnyomásnak, a visszaélésnek a mostani- és későbbi életeikben.
  • Bárkinek aki manipulációt tapasztal az életében és nem tudja, hogyan kezelje.
  • Hivatalos terapeuta, pszichológus, vagy egyéb szakértő segítő, aki ezekkel a témákkal dolgozik.
  • Bárkinek, aki meg szeretné érteni, az interperszonális energiadinamikákat az Új Energia perspektívából.

A vírus elengedésének haszna:

  • Felismerhető, hogyan működik az ember életében a vírus.
  • Megtanulható a vírus elengedése a testben, az elmében és a lélekben.
  • A vírus lekapcsolása a karmikus életkörből (nem visszük a halálba, vagy a jövőbeli életekbe, nem adjuk át gyermekeinknek).
  • Amikor egy személy megtisztítja a vírust, a jövője megtisztul. Amikor egy csoport tisztítja meg a vírust, az egy globális skálán változtatja meg a tudatosságot.

Nyelv: Angol nyelvű DVD-k magyar felirattal, beszélgetések: magyar és/vagy angol, vagy portugál, spanyol, szlovén, horvát, szerb, vagy német nyelven (ez ügyben lépjen kapcsolatba az oktatókkal).

Program:
Első nap: 10:00-10:15, vagy kései kezdés esetén: 16:00 – 16:15 – Regisztráció
Első nap: 10:15-17:00, vagy kései kezdés esetén: 16:15 – 22:00
Második nap: 10:00 – 17:00
Harmadik nap: 10:00 – 16:00

Korábbi résztvevők tapasztalatai:

“Minden kérdés, ami az életemmel kapcsolatban az utóbbi pár évben felmerült, egyszerűen megoldódott a hétvége alatt.”
“Így vagy úgy, de minden tanfolyam visszahoz minket a saját egységünkhöz, ez volt számomra az utolsó. Ha csak egyetlen tanfolyamot lehetne kiválasztani a Shaumbra számára, hogy részt vehessen, ezt az egyet említeném nekik. A fő üzenete az önszeretet és az elfogadás annyira mély volt számomra.Ez segített abban, hogy átöleljem a választásomat hogy itt legyek, sokkal szenvedélyesebben, mint valaha”
” Ez a tanfolyam volt a legmélyebb intenzitású mind közül, amin valaha is részt vettem és aminek elképzelhetetlen hatása lesz az életemre.”
“Egész életemben erre az anyagra vártam! Most pedig legszívesebben csak végigtáncolnék az életen, élvezve minden egyes pillanatot.”

Bővebben olvashat a SES tanfolyamos tapasztalatokról a cikkek között:

Megjegyzés: A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más tanfolyam elvégzése ahhoz, hogy a Szexuális Energiák (Energia Menedzsment) tanfolyamon részt vegyenek.

Szexuális Energiák Tanfolyam ismertető videó :

Megjegyzés: Előfordulhat,  a magyar nyelvű felirat megjelenéséhez, a video elindítása után rá kell klikkelni a lejátszó “Captions” gombjára (jobb alsó sarok, balról a második gomb) ki kell választani a magyar nyelvet is és engedélyezni kell.

Az Szexuális Energiák témájához kapcsolódó egyéb anyagok:

1961Bevezető Tóbiás Szexuális Energiák Iskolájába

Az anyag 2009. jólius 12-én készült (Golden, Colorado, USA)

Részletek Tóbiás SES Frissítés anyagából.

A magyar nyelvű PDF anyag térítésmentesen letölthető közvetlenül innen, vagy a Shaumbra webáruházból innen, ha egyéb nyelven szeretné olvasni. (kérjük tájékozódjon a webáruházban az egyéb nyelvű fordításokkal kapcsolatban) Az eredeti angol nyelvű hanganyag (MP3 formátumban) pedig egyszerűen és közvetlenül innen tölthető le (bejelentkezés, illetve regisztráció nélkül).

439Párkapcsolatok

Az anyag 2004. augusztus 21-én készült (Franktown, Colorado, USA)

Manapság a párkapcsolatok jelentik az egyik legnagyobb kihívást a spirituálissal foglalkozók számára. Sokan egyedül találják magukat, partner, vagy társ nélkül. Más emberek számos párkapcsolaton és váláson mentek keresztül felnőtt életük során. Néhányan egy régi kapcsolatban találják magukat beragadva és nem tudják, hogy miként léphetnének előre. Ebben csatornázott anyagban Tóbiás beszél az Új Energiák párkapcsolatok attribútumairól. Válaszol a világ minden tájáról beküldött aktuális olvasói kérdésekre, mindazzal kapcsolatban, hogy miként lehet rátalálni egy Új Energiás kapcsolatra, mit tegyünk, ha tudjuk, hogy eljött az ideje, hogy változtassuk a kapcsolatunkon, felhívja a figyelmet arra, hogy milyen fontos, hogy töltsünk el időt párkapcsolat-mentesen.

A már magyar nyelvre is lefordított anyag megvásárolható a Shaumbra webáruházban itt.

437A 13. (DNS)Szál

Az anyag 2004. június 14-én készült (Franktown, Colorado, USA)

“Létezik egy 13. (DNS) szál, amelyet mi Egység Szálnak hívunk. Ez egységbe gyűjti az összes olyan elemet, mely valaha polaritásban létezett bármely emberi testben, vagy bármely emberi tudatosságban.” Egy egész csoport metafizikus figyelte feszülten, miközben Tóbiás megválaszolja a világ minden tájáról érkező, a melegekkel és a leszbikusokkal kapcsolatos kérdéseket. A tudásra és mélyebb bepillantásra éhező emberek a saját, vagy barátaik, fiaik és lányaik  meleg-, vagy leszbikus energiáival kapcsolatban nyújtottak be kérdéseket a világ minden tájáról. “A 13. (DNS)szál lehetővé teszi a feminin és a maszkulin, a fény és a sötétség, a negatív és pozitív újraegyesítését. Ez képes egységbe rendezni a régi dualitás minden egyes elemét.”

A 88 perces anyagban, Tóbiás beszél arról, hogy az emberek egy kis csoportja az úgynevezett “keverékek” segítenek manifesztálni ezt az egység energiát a saját lényükön belül és így végül elérhetővé válik az egész emberiség számára. Beszél arról is hogy miként kezeljük az elutasítást és ellenségességet és annak szükségességéről, hogy a melegeknek és a leszbikusoknak ki kell bújniuk a “titkolózás homályából” (azaz elismerni, hogy szexuálisan a saját nemükhöz vonzódnak) és kezdjék el tanítani a “perszonális EGY-ség”, vagyis az egyéni egység megvalósítását. Arra is figyelmezteti a melegeket és a leszbikusokat, hogy engedjék el az AIDS kiváltó okát, melyet a szexuális karma “társadalmi hordozó” terhének írt le.

Ennek a speciális Kérdezd Tóbiást anyag közreműködői Dr. Douglas Davies és Linda Benyo,  mely  a melegek és leszbikusok témáját spiritualitás szempontból közelíti meg.

Az eredeti angol nyelvű anyag (reméljük, a magyar nyelvű is hamarosan elkészül) megvásárolható a Shaumbra webáruházban itt.