Miről tanulhatunk a tanfolyam során?

  • A hagyományos szenvedély alapjainak és a lelkünk igazi szenvedélye közötti különbségeknek a feltárása;
  • A szenvedélyhez tartozó blokkok felszínre hozatala;
  • A régi karmikus kötelességeink és szerződéseink valamint azok elengedése;
  • A szeparációs pont megtapasztalása;
  • A totális(személyes) szabadság választása;
  • Az energia szabad áramlása és az életerő energia kapcsolata;
  • Az Új Energiás belső egyensúly megteremtése és az intuició beengedése;
  • Az önmagunk iránti teljes együttérzés;
  • A tudatos választások meghozatala;

Úgy tűnik, hogy a régi emberi szenvedélyeink eltűnnek miközben a spirituális felébredés folyamatán megyünk keresztül. A szenvedélyünk a munkánk iránt, egy hobbi iránt, vagy egy politikai-, vagy társadalmi ügy iránt hirtelen eltűnik és számos, még a spirituális megvilágosodás iránti szenvedélyünk is elhalványult.

A szenvedély elvesztésének érzése lehet a spirituális felébredésünk leginkább kihívásokkal teli része. Elveszettnek, eltompultnak vagy néha reménytelennek érezzük magunkat szenvedély nélkül. De Tóbiás azt mondja, hogy mindent megváltoztatsz a tudatosságoddal kapcsolatban; nem kellene meglepődni azon sem, hogy a régi ember-orientált szenvedély is megváltozik majd a régi szenvedély-koncepción alapulva újra megpróbálunk szenvedélyt teremteni magunknak és csalódottak vagyunk amikor ezek az új tevékenységek nem tudnak lelkesíteni, vagy izgatni minket.

Ezen a tanfolyamon megértheti a régi energies szenvedély és a lelke valódi szenvedélye közötti különbséget. Fel fogja fedezni, hogy valójában a szenvedély az a lélek vágya arra, hogy kiterjessze és kifejezze saját örömét és ez az öröm mindennek a része lehet és bárminek, amit csak választ, hogy megtegyen az életben.

Kiknek ajánlható ez az iskola:
• Akik úgy érzik elveszítették a szenvedélyt a mindennapi életükből.
• Akik valamilyen régi tipusú szenvedélybetegséggel (dohányzás, alkohol-, vagy gyógyszerfüggőség, drogok, vagy bármilyen egyéb szenvedély) küszködnek és meg akarják érteni mi van ennek a hátterében.
• Akik meg akarják tapasztalni hogyan tudják a régi (szenvedély)mintákat levetkőzni.
• Akik szeretnék felfedezni, milyen az Új Energiás szenvedély?
• Akik fel szeretnék felfedezni, hogy miként találhatnak maguknak új és igazi szenvedélyt, ami kiteljesíti az életüket, harmóniát hoz és boldogsággal tölti el a mindennapokat.

Ez az egyedi két napos képzés Hivatalos Crimson Circle Szenvedély Felfedezése (PASS – Discovering your passion™ oktató(k) által kerül bemutatásra. Az Iskola, a Bíbor Tanács Tóbiásának 5 DVD-s előadását tartalmazza, Geoffrey Hoppe közvetítésében, valamint az oktató(k) által vezetett gyakorlatokat és beszélgetéseket.

Nyelv: Angol nyelvű DVD-k magyar felirattal, beszélgetések és gyakorlatok: magyar és/vagy angol, vagy portugál, spanyol, szlovén, horvát, szerb, vagy német nyelven (ez ügyben lépjen kapcsolatba az oktatókkal). A résztvevők a közvetítések teljes anyagát megkapják nyomtatott formátumban.

Program:
Első nap: 10:00 – 10:15 – Regisztráció
Első nap: 10:15 – 17:00
Második nap: 10:00 – 15:00

Megjegyzés: A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más tanfolyam elvégzése ahhoz, hogy a Szenvedélyed felfedezése (PASS) tanfolyamon részt vegyenek.

A Szenvedély felfedezése Tanfolyam ismertető videó :

Megjegyzés: Előfordulhat,  a magyar nyelvű felirat megjelenéséhez, a video elindítása után rá kell klikkelni a lejátszó “Captions” gombjára (jobb alsó sarok, balról a második gomb) ki kell választani a magyar nyelvet is és engedélyezni kell.