Kinek ajánlható ez a terápia:

  • Hasznos lehet azok számára akik úgy érzik elakadtak, beragadtak az életük egy bizonyos pontján.
  • Akik szeretnének megszabadulni valamilyen berögzült tulajdonságtól.
  • Akik szeretnének bizonyos élethelyzetekre másképp reagálni.
  • Akik egy egyszerűen működő és a mindennapi életükben bármikor, hatékonyan használható Új Energiás módszert szeretnének elsajátítani és alkalmazni.
  • Igen hatékony segítséget hozhat azoknak az életében, akik valamilyen szenvedélybetegséggel (dohányzás, alkohol-, vagy gyógyszerfüggőség, drogok, vagy bármilyen egyéb szenvedély) küszködnek.
  • Előnyös lehet azok számára, akik káros szenvedélytől való megszabadulása, leszokása, többszöri próbálkozás után sem járt sikerrel.
  • Hasznos lehet azok számára is ez a terápia akik bizonyos félelmekkel küszködnek, pl. repüléstől, póktól, vagy kutyától való félelem.
  • Előnyös segítség lehet azok számára akik a hazugságaikat és önhazugságaikat szeretnék kezelni az életükben.

Problémája van az életében és úgy érzi ezt egyedül képtelen megoldani? Akkor forduljon nyugodtan az Új Energiás Syncrotize (NES – New Energy Synchrotize) terapeutánk egyikéhez, aki segít megtalálni az ön saját válaszait, megtalálni a személyre szabott megoldást és segít átlendíteni a klienst az adott problémán. Legyen az párkapcsolati, vagy üzleti ügyeket érintő probléma, vagy bármilyen olyan félelem, blokk, mellyel rendszeresen küszködik: legyen szó akár póktól, kígyótól való félelemről, vagy akár az embert rendszeresen kínzó szenvedélybetegségről.

A probléma típusától függően, gyakran már egy terápia után is rendkívüli hatás tapasztalható. Előfordulhat azonban, hogy egy-egy probléma típusra (elsősorban szenvedélybetegségek) több alkalom is szükséges lehet a végleges, teljesen 100%-os eredmény eléréséig, de ez mindenképp egyénfüggő. Van akinek egy alkalom is meghozza a kívánt eredményt, van akinek viszont pár alkalom is szükséges lehet, amíg magabiztos lesz és sikerül véglegesen megoldani a problémáját.

Megjegyzés: a Synchrotize terápia napjára kérjük ne tervezzen magának egyéb terápiákat, pl. reiki és energetikai kezelések, kivéve masszázs és egyéb relaxációs, kényeztető kezeléseket, vagy mozgásterápiákat.

Egyéni konzultációs időpont egyeztetése az alábbi elérhetőségeken:

A Synchrotize (NES) terápia (kb. 60 perc)

Thomázy Tímea
Hivatalos Crimson Circle Mentor Oktató és Terapeuta
Telefon: +(36) 20/3223271

Gulyás Róbert
Hivatalos Crimson Circle Oktató és Terapeuta
Telefon: + (36) 20/4664702

Halász Alfred
Hivatalos Crimson Circle Mentor Oktató és Terapeuta
Telefon: + (36) 70/357 1655 vagy + (386) 31/490946 (Szlovénia)