Részletes Program:

  • A Crimson Circle és képzési programjainak rövid bemutatása
  • A Biztonságos tér megteremtése: Tudatos Légzés
  • A közvetítés/csatornázás teljes anyagának feltárása (feliratozott, magyar szövegű hang-video)
  • A téma integrálása: Tudatos légzés
  • Szünet
  • Kerekasztal beszélgetés az elhangzott anyaggal kapcsolatban
  • Kérdések és Válaszok, valamint résztvevői tapasztalatcsere

Tóbiás szerint, az Aspektológia a saját Aspektusaink tömkelegének megértése és tanulmányozása. Életünk bizonyos szituációs helyzeteire Aspektusokat alkotunk magunk számára, mint Teremtő létezők. Nyilvánvalóan, az emberrel összefüggő Aspektusok magukban foglalják a Gyermeket, a Szülőt, Házastársat, az Alkalmazottat, a Spirituális Munkást, a Sport Rajongót, a Tanácsadót, stb. Kiterjesztjük magunkat ezekbe a szerepekbe, melyek a szükségtől és a szituációtól függenek.

Számtalan Aspektusunk van, ide értve azokat is, melyek elmúlt életekből, álmokból és a multi-dimenzionális valóságokból származnak. Ezek az Aspektusok bejöhetnek-, illetve kimehetnek a tudatosságunkból, hogy a szituációt szolgálják.

Ebben a lenyűgöző beszélgetésben Dr. Norma Delaney és Linda Benyo együttes vezetésével, Tóbiás arról beszél, hogy hogyan és miért teremtünk Aspektusokat. Arról is beszél, hogy az Aspektusok sok rétege és szintje miként tud zavart és káoszt okozni az életünkben, és hogyan hozhatjuk vissza az összes Aspektusunk energiáját a jelen pillanatba, hogy jobban szolgáljanak minket. Az előadást Norma Delaney is vezeti, aki a Többszörös Személyiség-zavar betegségben szenvedők viselkedéséről több éves tapasztalattal rendelkező profi facilitátor.

Az anyag 2007. március 9-én készült (Incline Village, Nevada, USA)

***********************************************

A Bíbor Kör (Crimson Circle) Kérdezd Tóbiást Sorozata 2003. áprilisában indult, ezek a közvetítések alkalmanként 8-12 kérdést tartalmaznak, melyeket a világ minden tájáról tettek fel, az interneten keresztül. Ezeket a kérdéseket Tóbiás a havi Közvetítéseken (csatornázásokon) és annak Kérdés és Válaszain kívül válaszolta meg.

A “Kérdezd Tóbiást” Szemináriumok megrendezése a Shaumbra Intézet hivatalos oktatói számára engedélyezett lehetőség, mellyel az Intézet biztosítani szeretné, hogy ezek a speciális anyagok ne csak az angol nyelvet beszélőkhöz jussanak el, hanem minden érdeklődő számára.

Kezdési időpont: 17:00-20:00 vagy 18:00-21:00

A szeminárium alapját képező csatornázás (közvetítés) hang-videó segítségével történik. Mivel az eredeti anyag csupán angol nyelvű hanganyag és azon résztvevők számára, akik nem értenek, vagy nem jól értenek angolul magyar nyelvű feliratozott videó anyagot készítettünk, a szöveg könnyebb követhetősége és megértése végett. Ez segíti a teljes elmélyülést a témában és a csatornázás energiájában.

A szemináriumon ízelítőt kaphatnak a résztvevők a Tudatos Légzésből, mely a legtöbb Shaumbra Intézet képzésen igen fontos szerepet játszik, pl. a Biztonságos Tér megteremtésében, a Most Pillanatában levésben, a fizikai test egyensúlyának és a Saját Magunk Központjában levésnek az elérésében, valamint az integrációs folyamat teljes szakaszában is elengedhetetlen. A csatornázás (közvetítés) előtti és utáni Tudatos Légzésnél a jelenlévők ízelítőt kaphatnak Kuan Yin energiájából és könnyű szerrel belekóstolhatnak az efajta légzés jótékony hatásaiba.

A közvetítés utáni kerekasztal beszélgetés egy irányított, a témát mélységeiben összefoglaló és a hallgatókban kérdéseket ébresztő beszélgetés, mely az adott időkereten belül, de a témát kézzelfogható módon részletezi. Az oktatók, a témával kapcsolatosan felmerülő minden kérdésre válaszolnak (de természetesen az aspektológiával kapcsolatban nem lehet 3 napnyi tömény anyagot 3-4 órában teljességében kivesézni és elsajátítani). De a szemináriumon egy igen gazdag ízelítőt kaphat mindenki aki csak kíváncsi a témára, vagy éppen csak saját magáról szeretne többet megtudni.

Ez után a rész után a résztvevőknek lehetősége nyílik egyéb, a Crimson Circle-val (Bíbor Kör), vagy a Shaumbra Intézettel, vagy annak bármelyik képzésével kapcsolatban kérdéseket feltenni. Szívesen válaszolunk a résztvevőket, illetve azok saját életét érintő (esetleg blokkokat , nehézséget okozó) témákban is, amennyiben kíváncsi az Új Energia nézőpontjára, illetve arra, hogy az Új Energia milyen megoldás felé irányítja egy bizonyos szituáció megoldásában.

(Megkérjük azokat, akik érdeklődnek a téma iránt, illetve jönni szeretnének a szemináriumra, lehetőleg előzetesen jelezzék részvételi szándékukat E-mailban, esetleg telefonon, hogy a megfelelő mennyiségű nyomtatott anyagot elő tudjuk készíteni.)

Kérjük azokat, akik más városokból érdeklődnek és szívesen szerveznének Kérdezd Tóbiást Szemináriumot jelentkezzenek a részletek megbeszélése miatt. Köszönjük!

Bővebb információ: Érdeklődjön oktatóinknál.

Aspektológia Iskola ismertető videó :

Megjegyzés: Előfordulhat,  a magyar nyelvű felirat megjelenéséhez, a video elindítása után rá kell klikkelni a lejátszó “Captions” gombjára (jobb alsó sarok, balról a második gomb) ki kell választani a magyar nyelvet is és engedélyezni kell.

Az Aspektológia témájához kapcsolódó egyéb anyagok:

766Az emberi összetételünk hiányzó Aspektusa

Az anyag 2006. október 14.-én készült (Coal Creek Canyon, Colorado, USA)

Nem ismeretlenek számunkra emberi összetételünk legnagyobb aspektusai: a Test, az Elme és a Lélek. Azonban, Tóbiás szerint az emberi összetételünk székének van egy hiányzó lába: a Dei Un Gnoszt. A mi “kreatív megoldásunk”a Gnoszt, az a részünk mely képes megoldani a problémákat messze meghaladva az elme képességeit. Kész arra, hogy visszajöjjön hozzánk most, az új Energiával és az emberiség kibontakozó tudatosságával.

Dr. Garret Annofsky arról beszél Tóbiással, hogy miként működik a Gnoszt, hogyan lehet beintegrálni azt az életünkbe és mire nem számíthatunk. A nyílt szóváltásuk közepette, Tóbiás a Gnoszt hatékonyságának bizonyítására Garret életéből hoz fel példákat.

A már magyar nyelvre is lefordított anyag hamarosan megvásárolható a Shaumbra webáruházban itt.

113   Aspektusok és Integráció

Az anyag az AwekeningZone Radio Feeling Good című műsorában hangzott el 2014. márciusában.

Műsorvezető: Marisa Calvi
Vendégek: Norma Delaney és Garret Annofsky

Norma és Garret beutazta a világot az együttérző és tudatos légzést oktatva, hiszen tudták azt, hogy ez a kulcs ahhoz, hogy visszatérjünk a saját eszenciánkhoz. A tanításaik legnagyobb része az integrációról szól – újra egybe olvasztva minden egyes részünket, elmúlt életekből, mely aspektusokat (énrészeket) azért hoztunk létre hogy az eberi életben megálljuk a helyünket, hogy tevékenykedni tudjunk. A rádió adásban Norma és Garret beszélt arról, miért is teremtünk aspektusokat, hogy tudjuk újra egyesnúlyba hozni őket és hogy miért is akarjuk beintegrálni mindet? A rádióadásban a hallgatók által telefonon illetve, az Awakening Zone csevegő szobájában feltett kérdéseket is megvitattuk.

Ez az ingyenes anyag hamarosan magyar nyelven is elérhető honlapunkon.