Mit nyújt a tanfolyam?

 • Melyek a saját “belső szoftvereink” (hitek és hitrendszerek) és hogy működnek?
 • Milyen mozgatórúgók és ön-hazugságok működtetik életünket?
 • Hogyan hat ránk a külvilág és a minket körülvevő társadalom?
 • Hogyan alakulnak ki bizonyos cselekvési minták, rossz szokások és a berögződések?
 • Hogyan alkalmazhatom a NES eszközeit a saját mindennapi életemben?
 • Hogyan hozhatok tudatos és “hatékony” döntéseket?
 • Hogyan aktiválhatom a Tudatos Választás (NES) módszer segítségével a szinkron-áramlást az életemben?
 • NES Terapeuta/Facilitator oklevelet: a módszer terápiás használatát klienseken.
 • Hogyan dolgozzunk nehézségekkel és félelmekkel küzdő kliensekkel, vagy függőséggel küzködő betegekkel?

Synchrotize módszer segít megvizsgálni és feltárni a hiteinket, hitrendszereinket, a “gondolkodásmódunkat” és az ön-hazugságainkat, melyek szerint működtetjük életünket. Milyen mozgatórúgók, irányítják bizonyos cselekedeteinket, hogyan kapcsolódnak ezekhez bizonyos cselekvési minták, melyek némelyike aztán rossz szokássá, berögződéssé válva megnehezítheti a mindennapi életünket, vagy csak egyszerűen akadályoz bizonyos dolgok megtételében?

A Synchrotize módszere segít betekintenünk a hiedelmeinkbe és hiteink réteges felépítésébe, majd megtanítja, hogyan is engedhetjük el az összes hitünk, meggyőződésünk közül azokat, melyeket nem fogadunk el többé, vagy amelyek már nem szolgálnak minket többé megfelelően (pl. elengedni fóbiákat, vagy olyan meggyőződéseket, mint amilyen “az igen nehéz problémát csak úgy tudom elviselni, ha iszok rá valamit” – lehetőleg alkoholosat, hogy tompuljon a nyomás érzés súlya.)  Saint-Germain egyszerű eszközeit használva könnyedén megtanulhatjuk, hogy miként hozzuk meg saját tudatos döntéseinket és miként ültessük be azokat a saját valóságtájképünkbe. Amikor így teszünk elindul a szinkronikus áramlás az életünkben.

Az Új Energiás Synchrotize (New Energy Synchrotize – NES) tanfolyam alatt megtekinthetjük saját életünket “körbeölelő” és átszövő hiteinket és azok hatását a mindennapi életünkre. Reflektorfénybe kerül  a tömegtudat hatása és megtekintjük, hogy az egyes döntéseink miként befolyásolják az általunk megtapasztalt valóságot. Egy személy általában öntudatlanul építi be (befogadja) hitrendszerébe a külső hatások “hit-elemeit” ami lehet ilyen apróság, mint pl. “csak fogmosás után lehet lefeküdni aludni”, vagy “ébresztő óra nélkül nem fogok tudni felkelni”, vagy “Ha megütnek, tartsd oda a másik orcádat is!”, “a szöcske nem ehető állat”, stb. – és ezek képesek egyfajta hipnózist létrehozni a saját hitrendszerünk szövetében. A külső hatás érkezhet a minket körülvevő világból: a szülőktől, a tanároktól, az egyházaktól, az államtól, az üzleti életből és magából a minket körülvevő lokális, vagy globális társadalomból.

A tanfolyam egyszerű eszközeit használva képes lesz “túllépni a hipnózison” és teljes mértékben megváltoztatni a saját életét, az Új Energiás Tudatos Választás ereje által. Képes lesz új potenciálokat, lehetőségeket bevonzani és megteremteni saját maga számára. Ez azt okozza majd, hogy sokkal több áramlást (minden gördülékenyen alakul érzés) és szinkronisztikus történéseket fog megtapasztalni az életében. Éljünk a Synchrotize által biztosított technikákkal és hozzuk be az Új Energia ezen lehetőségét a mindennapi életünkbe!

Ezt a képzést hivatalosan regisztrált Új Energiás Synchrotize oktató(k) vezeti(k), DVD-re rögzített Adamus Saint-Germain instrukciókkal és az oktatók által vezetett légzés gyakorlatokkal. A tanfolyam magában foglalja hiteink és meggyőződéseink teljes kialakulási folyamatának, valamint a külső hatások szerepének áttekintését a saját döntéseink meghozatalában. Rengeteg egyéni feladatot és gyakorlatot, melyekben különös hangsúlyt kap az elengedés, a valóságunk megteremtése, a tudatos döntés, valamint a csoportbeszélgetések, melyek feltárják a Tudatos Választás kulcspontjait. Megtanuljuk a hivatalos NES terapeuta munkához elengedhetetlen iránymutatókat és, hogy miként végezhetünk terápiás gyakorlatot másokon valamint, hogyan segíthetünk másokat is ebben a hipnózist meghaladó tudatos választási folyamatban. Az Új Energiás Synchrotize tanfolyam és terapeuta képzés Adamus Saint-Germain által vezetett három és fél napos tapasztalat, mely hat csatornázott DVD részt tartalmaz, a Bíbor Tanács Adamus Saint Germain-jától, Geoffrey Hoppe által közvetítve. A tanfolyam alatt lesznek átfogó csoportbeszélgetések és csoportos terápiás gyakorlatok, valamint információkat a hivatalos Új Energiás Synchrotize (NES) terapeutává válás lehetőségéről.

Kiknek ajánlható ez az iskola:

 • Akik a Tudatos Választás Új Energiás Lehetőségét szeretnék elsajátítani és alkalmazni a mindennapi életükben, ami gyökeres változásokat hoz.
 • Akik a saját hitrendszereiket és hiedelmeiket, esetleg berögzült fóbiáikat, tulajdonságaikat szeretnék kezelni, illetve tudatosan megváltoztatni.
 • Akik valamilyen szenvedélybetegséggel (dohányzás, alkohol-, vagy gyógyszerfüggőség, drogok, vagy bármilyen egyéb szenvedély) küszködnek.
 • Akik félelmekkel küszködnek, pl. repüléstől, vagy kutyától való félelem és szeretnék a hitrendszereikből adódó gátakat feloldani.
 • Pszichológusoknak, pszichiátereknek, terapeutáknak és facilitátoroknak (minden holisztikus gyógyítónak), akik be akarnak tekinteni az “igazi színfalak” mögé, hogy egy új “valóban működő” terápiás eszközzel gazdagodva térjenek haza.
 • Mindazoknak, akik elvégezték az egyéni tanulási anyagot, de nem tudtak teljesen elmélyedni a gyakorlatokban és szeretnék egy intenzívebb formában, magasabb szinten is megélni/megtapasztalni a saját hitrendszereikkel való munkát és elsajátítani a módszer hétköznapi alkalmazását a saját életük megkönnyítésére.

Nyelv: Angol nyelvű DVD-k magyar felirattal, beszélgetések: magyar és/vagy angol, vagy portugál, spanyol, szlovén, horvát, szeb, vagy német nyelven (ez ügyben lépjen kapcsolatba az oktatókkal).

Program:
Első nap: 17:30-18:00 Regisztráció
Első nap: 18:00–20:00 Esti előadás + házi feladat
Második nap: 10:00-12:30 délelőtti előadás; + Egyéni Feladat (3-4 órás); 16:30–18:00 délutáni foglalkozás
Harmadik nap: 10:00-12:30 délelőtti előadás; + Egyéni Feladat (3-4 órás); 16:30–18:00 délutáni előadás + esti program
Negyedik nap: 10:00-13:00 délelőtti előadások; 14:00-kb.17:00 gyakorlati terápiás foglalkozás

A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más tanfolyam elvégzése ahhoz, hogy az Új Energiás Synchrotize tanfolyamon részt vegyenek. Aki pedig az egyéni tanulási anyagot már elvégezte, annak egy mélyebb megértést és egy magasabb szintű tapasztalást jelent majd a tanfolyam elvégzése.

A képzés elvégzése Új Energiás Synchrotize (New Energy Synchrotize- NES) Facilitátori/Terapeuta oklevelet ad. A NES terápiával kapcsolatos bővebb információért klikkeljen ide. Az oktatók és terapeuták listájának megtekintéséhez klikkeljen ide.

Korábbi résztvevők tapasztalatai:

“Az egyéni tanulási anyagon már átdolgoztam magam és azt hittem, ez most könnyedén fog menni, de jobban megdolgozott, mint gondoltam volna. Nem csoda, hogy kevesen merik bevállalni! Totális változást és szemléletmódváltást hoz.”
“Saint Geirman először szétcincálta a világról alkotott képem és a gyakorlatok során az is szétesett, amit arról gondoltam, hogy miért úgy alakult az életem ahogy. Ez kissé megviselt, de a harmadik napon új alapokra helyeztem mindent és megkönnyebültem.”
“Ez több volt, mint amit elvártam. A tanár nagyszerű volt. Az anyag annyira bámulatos volt és a sokkal több volt a tapasztalat, mint amit ki tudok fejezni.”
“Ez egy csodálatos tanfolyam. Annyira mély tapasztalatokat ad, amit el sem tudtam képzelni. Végtelenül egyszerű és mégis komplex és átfogó. Most már tudom, hogy bármilyen tapasztalat az OK, ha én azt választom.”
“Ez egy életet megváltoztató tanfolyam és igen kiváltságosnak éreztem magam hogy részt vehetek rajta. Megváltozott ahogy magamra és ahogy körülöttem lévő dolgokra tekintek a Most pillanatában.”

Az Synchrotize és a hitrendszerek témájához kapcsolódó egyéb anyagok:

113A függőség okai és a szabadság öröme

Az anyag 2006. február 25-én készült (Denver Colorado, USA)

Mi okozza a függőségeket? Ebben az úttörő jellegű közvetítésben Tóbiás arról beszél, hogy az emberi lélektant egy beépített “öröm hálózat” működteti.

Eredetileg a célból hozták létre, hogy az angyali energiáinkat segítse leföldelni a fizikai testben, ám végül megfelelő táptalajt hozott létre a drogok, az alkohol, a párkapcsolatok, a szex és a szenvedéssel kapcsolatos függőségek kialakulásához.

Tóbiás fantasztikus új információkat és meglátásokat nyújt a függőségek természetét illetően, valamint arra vonatkozóan, hogy miként léphetünk ki a csábító függőségek szorításából.

A már magyar nyelvre is lefordított anyag megvásárolható a Shaumbra webáruházban itt.