A tanfolyam keretén belül tárgyalt témák:

 • A spirituális születés-segítői munka történelmi háttere.
 • Mi történik a születés előtt és közben a színfalak mögött?
 • Milyen a tökéletes születés (meg is tapasztaljuk egy irányított gyakorlat során).
 • Mit jelent a ‘Tudatos Légzés’ és mi a szerepe ebben a folyamatban?
 • Milyen előnyökkel jár ha DreamWalker Adúlává (Spirituális születés segítővé) válunk?
 • Megértjük, hogy a születés valójában a szülők választásán alapszik.
 • Hogyan lehet már születés előtt kapcsolatot teremteni leendő gyermekünkkel és kommunikálni vele?
 • Hogyan segítsünk olyan pároknak akik fertilitási problémákkal, vagy egyéb traumákkal (vetélések, beteg gyermek születése) küszködnek?
 • Megértjük, hogy mind a születés, mind a halál választás kérdése is lehet.
 • Az Adúla munka szerepe és gyakorlata.

A Születés nem csupán egy orvosi és fizikai tapasztalat; ez egy csodálatos spirituális folyamat, mely lehetővé teszi a lélek számára, hogy biológiai megtestesülésbe jöjjön. Mindazonáltal, a legtöbb esetben a létezők öntudatlanul meghalnak és visszajönnek a Földre, újra meg újra és következetesen “csapdába” esnek a halál-születés ciklusban.

Ez a két és fél napos tanfolyam betekintést nyújt mindenki számára arról, hogy mi történik a fizikai születést megelőzően mind a földi síkon, mind más spirituális síkokon egyaránt. Ez alapvetően meg fogja változtatni a fogantatásról alkotott eddigi felfogásunkat és segítheti a szülők megértését arról hogyan is tudnak kialakítani egy mélyebb, spirituálisabb és energetikusabb kapcsolatot a leendő kisbabájukkal, még az aktuális szülés előtt. Speciális trimeszterenként eltérő ‘Tudatos Légzés’ gyakorlatokat használva mind a terhességi, mind a születési folyamat sokkal simábbá és szinte problémamentessé tud válni, miközben sokat kiküszöböl a terhességgel és a születéssel gyakran kapcsolatba hozott fájdalomból és a traumákból.

A tanfolyam elvégzése után DreamWalker Születés terapeutává válhatunk, amelyet “Adúla”-nak hívnak. Ez egyfajta spirituális bábaság, aki a várandós szülők és érkező lelkek közötti kommunikációs és spirituális kapcsolatépítést segíti. Foglakozik mindkét féllel és elősegíti a zökkenőmentes és ‘Tudatos Babatervezést’ és a ‘Tudatos Babavárást’. Bővebb információért a DreamWalker Tudatos Babatervezési és Születési Programmal kapcsolatban klikkeljen ide.

Ez a tanfolyam ajánlható mindazoknak:

 • Akik leendő kisbabák “spirituális bábájaként” szeretnének tevékenykedni.
 • Akik bábaként, vagy Dúlaként dolgoznak és szeretnék kiegészíteni vagy teljessé tenni a szolgáltatásukat.
 • Akik kisbabát szeretnének.
 • Olyanok számára is hasznos lehet akik egyáltalán nem akarnak gyermeket – megérteni a háttérben zajló folyamatokat és segítséget nyújtva az esetleges régi traumák elengedésében.
 • Van már gyermekük, de igen traumatikus volt a szülés és ezért félnek egy újabb, gyermekáldást bevállalni (esetleg beteg, vagy halott gyermekük született, vagy csecsemőkorban meghalt).
 • Valami oknál fogva nem lehet gyermekük.
 • Kisgyermeket szeretnének örökbe fogadni.
 • Akik csak egyszerűen többet szeretnének megtudni a születés és a halál valódi hátteréről és annak megtapasztalásáról.
 • Akik meg szeretnék tanulni, hogy születhetnek újjá úgy, hogy fizikai testben tartózkodnak.

Ezt a képzést hivatalosan regisztrált DreamWalker Születés oktató(k) vezeti(k), DVD-re rögzített Adamus Saint-Germain instrukciókkal Kuan Yin és az oktatók által vezetett légzés gyakorlatokkal. A tanfolyam magában foglalja a DreamWalker Születés jelentőségét és előnyeit, a fogadó szülők szerepét, csoportbeszélgetéseket, valamint a hivatalos Adúlai (spirituális bába) munkához elengedhetetlen Tudatos Születés iránymutatókat. A DreamWalker Születés Adúla képzés Adamus Saint-Germain által vezetett két és fél napos tapasztalat, mely nyyolc csatornázott DVD szekciót tartalmaz, a Bíbor Tanács Adamus Saint Germain-jától, Geoffrey Hoppe által közvetítve. A tanfolyam alatt lesznek átfogó csoportbeszélgetések és információk a hivatalos DreamWalker Születés segítővé válásról.

Korábbi résztvevők tapasztalatai:

“Jobban megdolgozott, mint az összes többi Bíbor Kör képzés.”
“Adamus és az anyag először mindent szétrombolt bennem, teljesen szétestem, majd új alapokra újra összerakott a tanfolyam végére.”
“Most már tudom, hogy miért akartam annyira gyereket. 🙂 ”
“Ez több volt, mint amit elvártam. A tanár nagyszerű volt. Az anyag annyira bámulatos volt és a sokkal több volt a tapasztalat, mint amit ki tudok fejezni.”
“Ez egy csodálatos tanfolyam. Annyira megnyugtató, szerető és gondoskodó. Most már tudom, hogy bármilyen tapasztalat az OK. ”
“Ez egy életet megváltoztató tanfolyam és igen kiváltságosnak éreztem magam hogy részt vehetek rajta. Megváltozott ahogy magamra és ahogy körülöttem lévő dolgokra tekintek az örök és örömteli Most pillanatában.”

Megjegyzés: A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más tanfolyam elvégzése ahhoz, hogy a DreamWalker Születés tanfolyamon részt vegyenek.

DreamWalker Születés Tanfolyam ismertető videó :

Megjegyzés: Előfordulhat,  a magyar nyelvű felirat megjelenéséhez, a video elindítása után rá kell klikkelni a lejátszó “Captions” gombjára (jobb alsó sarok, balról a második gomb) ki kell választani a magyar nyelvet is és engedélyezni kell.