Milyen témákról tanulhatunk:

 • Mi történik, ha meghalunk?
 • Honnan ered a halálfélelem?
 • A DreamWalker (idegen)vezetővé válás előnyei és a kedvezményei
 • Mit jelent a döntés hozás?
 • Hogy lehet megkülönböztetni, mi az enyém (érzések) és mi tartozik másokhoz?
 • Megértjük kik is vagyunk valójában
 • Bizalom helyreállítása önmagunkban
 • Megértjuk, hogy az élet és a halál is totális tapasztalatok

A Halál-járás egy ősi spirituális folyamat, aminek a gyökerei számos bennszülött néphez nyúlnak vissza, amint tisztelettel adóznak a halál, mint egyéni utazás előtt és végül a teljes család és a közösség előtt. Az Új Energiában visszatért az Anasazi (ősi indián törzs) DreamWalkerek tradíciója, a vezetett Halál-járás, mikor Adamus Saint-Germain leadta ezt a tanfolyam anyagot. Betekintést nyújt mindenki számára arról, hogy mi történik a fizikai halált megelőzően, majd a földi síkot elhagyva, más spirituális síkokon egyaránt azzal aki leveti földi ruháját, a fizikai testet. Adamus tisztáz számos, az emberi halált és a halál utáni életet  körüllengő misztériumot, így segít megszabadulni a félelmektől, amik oly gyakran kapcsolódnak ehhez a rettegett emberi tapasztaláshoz. Az új DreamWalkerek az együttérzéssel és a Tudatos Légzéssel segítenek a klienseiknek gyengéden elengedni a fizikai testet, azután biztonságosan és örömtelien fenntartják az energiájukat, földi síkon, az átmeneti periódusban, majd a már nem-fizikai síkokon és a temetési procedúra alatt. Végezetül, amennyiben a kliens is úgy kívánja, a DreamWalker elkíséri a klienst az Anasazi ösvény végét jelentő Virágok Hídjához, ahonnan angyali családjának tagjai kísérik tovább a klienst az Igazi Otthonba.

Ebben a háromnapos iskolában, túl fogunk lépni a „hospice”-on.  Megtanuljuk, miként biztosítsunk szilárd, spirituális társaságot annak, akik átmenetben vannak fizikai testükből angyali Otthonuk felé. Mint, DreamWalker Idegenvezetők (Kalauzolók) megtanuljuk, hogy miként maradjunk semlegesek bármely vallásos hovatartozást, vagy behatást illetően; helyette lehetővé tesszük, hogy a kliens saját spirituális hitének (hitrendszerének) megfelelően alkossa meg saját, egyedi halál-utáni élményeit.

Ez a három napos tanfolyam hivatalos DreamWalker Halál-járás tanárok által megteremtett biztonságos légkörben kerül átadásra. Hat DVD-s csatornázást tartalmaz, amin a Bíbor Tanács Adamus Saint-Germainja átadja az anyagot Geoffrey Hoppe-n keresztül. A tanfolyam nyolc szakaszból áll, valamint az oktatók által irányított Tudatos Légzésből, vezetett csoportbeszélgetésekből és személyes tapasztalatszerzésből, melyben Adamus Saint Germain vezetésével végigmegyünk az Anasazi ösvényen és megtapasztalhatjuk a halált. Tájékoztatást és iránymutatásokat kapunk a DreamWalker segítői munkáról és és bizonyítványt ad arról, hogy hivatásos DreamWalker Halál-járás segítői képzésen vettünk részt. Erről bővebben itt olvashat.

A tanfolyam elvégzése után DreamWalker Halál-járás segítővé válhatunk, amelyet “DreamWalker”-nek hívnak. Ez egyfajta spirituális idegenvezető, aki segíti a fizikai testét elengedő embernek a hazatérést a különböző éteri síkok útvesztőjében, állandó biztonságos kapcsolatot jelentve a számára új és gyakran félelemmel teli, ismeretlen világban. Bővebb információért a DreamWalking Halálgondozással és Átvezetési Programmal kapcsolatban klikkeljen ide.

Kinek ajánlható ez a képzés:

 • Pszichológusoknak, speciális segítőknek és terapeutáknak
 • Hospice-i segítőknek, ill. egészségügyben dolgozóknak
 • Mindenkinek, aki kapcsolatba kerül a halál-, illetve a gyász témájával
 • Aki többet szeretne megtanulni a Halál-járásról
 • Akik halálos betegségben szenvednek
 • Akinek nemrégiben hunyt el hozzátartozója
 • Akinek nehézséget okoz a halál témája, vagy fél a haláltól
 • Aki fél a sötétben
 • Akik DreamWalker Halál-járás segítői szolgálatot szeretnének nyújtani közösségüknek, mint okleveles “Idegenvezetők/Kalauzolók

Korábbi résztvevők tapasztalatai:

“A legcsodálatosabb és legintenzívebb spirituális élmény, amit valaha is megélhettem.”
” Sohasem tapasztaltam meg olyan mély érzéseket és könnyeket…. annyi szeretet, öröm, szomorúság, megkönnyebbülés, megértés, együttérzés és hála szinkronikusan egyszerre.”
“Sokkal több volt, mint amit vártam. Az oktató nagyszerű volt. Az anyag annyira hihetetlen volt és a tapasztalat is sokkal több volt, mint amit ki tudok fejezni.”
“Fantasztikusnak találtam, kihívásokkal telinek, szomorúnak, igen-igen gyönyörűnek, csodálatosnak, érzésekkel telinek, viccesnek………Sorolhatnám tovább és tovább… nehéz szavakba önteni. Nagyon hálás vagyok az élményért. Jobban becsülöm magam emiatt… és most már azt választom, hogy az életem más módon éljem.”
” Tényleg fantasztikus. Ajánlhatom bárkinek, aki készen áll rá. Annyi perspektívát és kontinuitást nyújt spirituális lényként való létezésünkhöz, mind a fizikai testünkön belül mind azon kívül.”

A DreamWalk átvezetéssel kapcsolatos tapasztalatokról bővebben  a cikkek között olvashat:

Megjegyzés: A résztvevők számára nem előfeltétel, semmilyen más tanfolyam elvégzése ahhoz, hogy a DreamWalker Halál-járás tanfolyamon részt vegyenek.

DreamWalker Halál-járás Tanfolyam ismertető videó :

Megjegyzés: Előfordulhat,  a magyar nyelvű felirat megjelenéséhez, a video elindítása után rá kell klikkelni a lejátszó “Captions” gombjára (jobb alsó sarok, balról a második gomb) ki kell választani a magyar nyelvet is és engedélyezni kell.

DreamWalker Halál-járáshoz kapcsolódó egyéb anyagok:

 124A halál és a haldoklás

A közvetítés 2004. november 14-én hangozott el élőben.

A kaliforniai San Diegóban egy csapat Shaumbra gyűlt össze, hogy meghallgassák a “Kérdezd Tóbiást” közvetítést, a Halálról és a Haldoklásról. A beszélgetést Jeffrey Rumsey, egészségügyi- és hospice specialista és Linda Benyo vezették. De, a Geoffrey Hoppe-n keresztül közvetített Tóbiástól, Saint-Germain vette át a szót. Saint-Germain 90 percen keresztül beszélt az átkelők halálgondozásról és arról, hogy mi történik akkor, amikor egy ember elhagyja a fizikai testét és milyen munkát kell behozni a halál és a haldoklás folyamatába most, az Új Energiában.

Saint-Germainnak egy hosszú listája volt a témákról, melyről beszélni akart és gyorsan végigszaladt minden információn, a jegyzeteiből dolgozva. Beszélt arról, hogy egy új típusú halálgondozásra van szükség, melyet “Virág Hospice”-nak nevezett el és jellemezte a „dreamwalkerek” szerepét.

Ez az információ biztosan új példát mutat majd azoknak, akik munkája, vagy tapasztalása a halál, vagy a haldoklás folyamatához kapcsolódik.

Ez a közvetítés bevezetője lett Adamus Saint-Germain DreamWalker Halál-járó Iskolájának.

A magyar nyelven is elérhető anyag megvásárolható a Shaumbra webáruházban itt.